Policy & Practice: A Development Education Review

Acc茅s a la publicaci贸
Idioma: Angl猫s

Principal publicaci贸 del Centre per l’Educaci贸 Global que l’any 2009 va passar de l’edici贸 impresa (endegada el 2005) a la publicaci贸 digital en l铆nia. Es publica dos cops l’any, i t茅 com a objectiu proporcionar un espai per a que els i les professionals de l’educaci贸 puguin fer una reflexi贸 cr铆tica sobre la seva pr脿ctica i discutir els principals reptes als quals s’enfronten.

La revista compta amb contribucions en profunditat sobre aspectes de la pr脿ctica de l’educaci贸 global, i busca compartir els resultats d’investigacions, posar al dia de les decisions pol铆tiques, celebrar i promoure les bones pr脿ctiques existents en educaci贸 global, informar sobre el treball dels professionals en educaci贸 per al desenvolupament i de les organitzacions educatives relacionades, i promoure l’educaci贸 global dins el sector de l’educaci贸 reglament脿ria a Irlanda.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework