Política de privacitat

En compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, així com la normativa nacional aplicable en matèria de protecció de dades, li proporcionem la següent informació sobre la protecció de les dades identificatives recollides per FUNDACIÓ PRIVADA SOLIDARITAT UB (en endavant, FSUB):

1. Responsable del tractament

Identitat: Fundació Privada Solidaritat UB
CIF: G-61084950
Adreça postal: c/ Melcior de Palau, 140 (08014 Barcelona)
Telèfon: 934035538
Contacte del delegat de protecció de dades: dpd.solidaritatub@ub.edu

2. Finalitat del tractament

Les seves dades personals s’utilitzaran per a alguna de les finalitats següents, d’acord amb el consentiment que ens hagi atorgat de forma expressa:

– Enviar informació, fins i tot per mitjans electrònics, sobre projectes, activitats i serveis de la FSUB.
РGestionar els serveis i les activitats de la FSUB en qu̬ vost̬ participa.

No tractarem les seves dades personals amb cap altra finalitat que les que s’han descrit aquí excepte per obligació legal o requeriment judicial.

3. Durada

Les seves dades seran conservades indefinidament o bé fins que vostè ens en sol·liciti la supressió o hi revoqui el seu consentiment. Poden ser conservades més temps només si és necessari per complir amb obligacions legals.

4. Legitimació del tractament

La base de legitimació del tractament de les dades radica en el consentiment exprés de la persona interessada.

5. Cessió i transferència

En cas necessari, les seves dades personals poden ser cedides a la Universitat de Barcelona (UB) per gestionar la seva participació en formacions i altres activitats.

Igualment, en cas necessari, FSUB comunica les seves dades personals a prestadors de serveis que puguin actuar com a encarregats de tractament de dades. Aquestes terceres empreses només tenen accés a les dades personals necessàries per dur a terme el servei. Se’ls exigeix que mantinguin en confidencialitat la seva informació personal i no poden utilitzar-la de cap altra manera que aquella que els hem demanat.

Així mateix, per tal d’elaborar estadístiques, FSUB pot proporcionar certa informació sobre l’usuari de forma dissociada i anònima a tercers; per exemple, a administracions públiques que financin els seus projectes.

No es realitzaran altres cessions ni transferències internacionals de dades, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

6. Drets de les persones interessades

En proporcionar-nos les seves dades, vostè ens facilita el seu consentiment exprés a alguna de les dues finalitats de tractament especificades (segons consti en el suport de recollida de dades); un consentiment que pot revocar en qualsevol moment.

A més, té dret a accedir a la informació que tenim de vostè, a rectificar-la, a suprimir-la, a oposar-se al seu tractament, a sol·licitar la limitació del tractament, a demanar la portabilitat de les seves dades i a reclamar davant una Autoritat de Control. Per a això, només necessita comunicar-ho mitjançant escrit signat, adjuntant una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document oficial vàlid que acrediti la seva identitat, adreçat a: Fundació Privada Solidaritat UB, c/ Melcior de Palau, 140, 08014, Barcelona; o bé al correu electrònic del nostre Delegat de Protecció de Dades (DPD), dpd.solidaritatub@ub.edu.

7. Galetes (cookies)

Pot consultar la nostra Política de Cookies aquí.

8. Canvis en aquesta política de privacitat

La FSUB es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework