Portal Averroes

Acc茅s al portal
Idioma:聽Castell脿

Servei din脿mic d’informaci贸, publicaci贸 i difusi贸 de continguts d’inter猫s per a la Comunitat Educativa Andalusa prioritzant la innovaci贸 i recerca educativa. 脡s un mitj脿 obert a la col路laboraci贸 del professorat. Inclou una relaci贸 de grups inscrits en el Registre Andal煤s de Grups de Recerca, la seva traject貌ria investigadora i la seva producci贸 cient铆fica continuada en el camp educatiu, aix铆 com una relaci贸 d’experi猫ncies innovadores en les pr脿ctiques docents dels centres andalusos.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework