Premi Escola, Agricultura i Alimentaci贸 Ecol貌gica

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Associaci贸 Vida Sana i Generalitat de Catalunya
Any: Des del 2013
Etapa: Totes

Premi adre莽at a tots els centres d鈥檈ducaci贸 infantil, prim脿ria, secund脿ria, batxillerat, educaci贸 professional, educaci贸 especial i llar d鈥檌nfants de Catalunya, amb l’objectiu de recon猫ixer i incentivar els projectes i l铆nies de treball que aquests realitzen en la promoci贸 del coneixement de l鈥檃gricultura i l鈥檃limentaci贸 ecol貌giques i de les seves implicacions socials i ambientals.

El guard贸 vol servir per apropar el treball de la pagesia i les empreses del sector agroalimentari a les noves generacions d’alumnes, especialment la feina de totes aquelles persones que estan realitzant un esfor莽 afegit pel que fa a la cura del medi ambient, com s贸n els que treballen en el sector ecol貌gic, pel seu innegable missatge pedag貌gic.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework