Premi Participa a l’Escola

Enlla莽 al recurs
Autoria: Departament d鈥橝fers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transpar猫ncia de la Generalitat de Catalunya
Any: Des del 2009
Etapa: Prim脿ria i Secund脿ria
Idioma: Catal脿

Premi que guardona experi猫ncies de participaci贸 a l鈥檈scola dutes a terme durant el curs acad猫mic corresponent a l鈥檃ny de la convocat貌ria.

Els destinataris del Premi s贸n els centres de prim脿ria o secund脿ria ubicats en territori catal脿 que hagin dut a terme experi猫ncies de participaci贸 a l鈥檈scola que contribueixin a l鈥檃poderament de l’alumnat en la gesti贸 i la vida dels centres. El guard贸 consisteix en un diploma de reconeixement per la tasca realitzada i una dotaci贸 econ貌mica, i t茅 dues categories: una per a escoles ubicades en municipis de fins a 20.000 habitants i una altra per a escoles ubicades en municipis de m茅s de 20.000 habitants.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework