• Portal Paula
  • Premi de P貌sters de Sostenibilitat i Drets Humans

Premi de P貌sters de Sostenibilitat i Drets Humans

La Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) convoquen el Premi de P貌sters de Sostenibilitat i Drets Humans de la Universitat de Barcelona, a qu猫 es poden presentar p貌sters elaborats per estudiants de grau, t铆tol de postgrau o m脿ster que contribueixin a la divulgaci贸 de les problem脿tiques subjacents als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l鈥Agenda 2030, la protecci贸 dels drets humans i la just铆cia global.

A continuaci贸, es mostren els p貌sters guardonats en les successives convocat貌ries del Premi, que tamb茅 s’han recollit en publicacions al Dip貌sit Digital de la UB.

P脪STERS DE RECERCA

P脪STERS DE REPTES GLOBALS

P脪STERS D’ALTERNATIVES

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework