• Portal Paula
  • Premi de P貌sters de Sostenibilitat i Drets Humans

Premi de P貌sters de Sostenibilitat i Drets Humans

Treballs premiats al Premi de P貌sters de Sostenibilitat i Drets Humans de la Universitat de Barcelona, convocat a trav茅s de la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE), a qu猫 es poden presentar p貌sters elaborats per estudiants de Grau, t铆tol de postgrau o M脿ster que contribueixin a la divulgaci贸 de l鈥Agenda 2030 de desenvolupament sostenible i la protecci贸 de drets humans.

P脪STERS DE RECERCA

P脪STERS DE REPTES GLOBALS

P脪STERS D’ALTERNATIVES

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework