Premi C貌mic pels Drets Humans

El dia 27 de gener tindr脿 lloc al Centre Cultural Tecla Sala la聽segona edici贸 de l’acte de lliurament del premi C貌mic pels Drets Humans, al qual opten els treballs elaborats per l鈥檃lumnat de les escoles de prim脿ria de L鈥橦ospitalet durant el 2013.

premi_comic_hospitaletS鈥檋a comptat amb un jurat de prestigi, format per Carles Santamaria, director de FICOMIC, i Albert Monteys, dibuixant de c貌mic, entre d鈥檃ltres, que, despr茅s de moltes deliberacions, el darrer mes de desembre ha resolt els premis que s鈥檃torgaran.

Ser脿 una gran festa de la comunitat cultural i educativa, en la qual es posar脿 猫mfasi en l鈥檈sfor莽 dels infants de la ciutat.

L鈥檃cte tindr脿 lloc el pr貌xim dilluns 27 de gener, a les sis de la tarda, a la sala d鈥檃ctes del Centre Cultural Metropolit脿 Tecla Sala (avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44, de L鈥橦ospitalet. Metro L1: Torrassa).

Entrada lliure

Organitza: Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework