Premis dels Drets Humans

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽Escola Joan Pelegr铆 (Barcelona)
Any: Des del 1989
Etapa:聽ESO i Batxillerat
Premis que commemoren la publicaci贸 de la Declaraci贸 Universal dels Drets Humans (1948) per tal de difondre el seu contingut i sensibilitzar sobre els valors que proclama.

En aquests premis s鈥檃valuen diferents treballs de l’alumnat relacionats amb els Drets Humans, incloent p貌sters i plafons de 2n i 3r d鈥橢SO, presentacions en power point de 4t d鈥橢SO i treballs de recerca de 2n de Batxillerat en l鈥櫭爉bit de la pau, la interculturalitat, el respecte dels Drets Humans, i la cooperaci贸 internacional.

A m茅s, es premia el treball continu de l鈥檃lumnat que ha estat reiteradament finalista del Premi sense haver-lo guanyat mai, al qual s’atorga el Premi Joan Pelegr铆. Tamb茅 es guardonen els treballs que aporten una visi贸 positiva de futur, amb el Premi Eantopia, i els treballs que fomenten l鈥櫭簊 de les noves tecnologies com a eina de sensibilitzaci贸 i den煤ncia de les violacions dels Drets Humans, amb el Premi Ciberacci贸.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework