Prendre partit

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Barniol M., Pietx T., Riera A. de l’Institut de Gurb
Any: Curs 2014-2015
Etapa:聽ESO

Projecte guardonat amb el “Premi Participa a l’Escola” del Departament d’Afers i Relacions Internacionals i Exteriors i Transpar猫ncia de la Generalitat de Catalunya, que reconeix les experi猫ncies de participaci贸 en centres de prim脿ria i secund脿ria que contribueixin a l’apoderament de l’alumnat en la gesti贸 i la vida d’aquests centres.

Amb aquest projecte, la participaci贸 s’apr猫n des d’all貌 m茅s personal i聽espec铆fic聽fins a聽la participaci贸 activa i compromesa en societat. La col路laboraci贸 茅s present no nom茅s a les aules, sin贸 tamb茅 en el di脿leg de la sala de professors i en les tasques de gesti贸 de l’AMPA.

Les experi猫ncies s’aborden en diferents escenaris de conviv猫ncia, alguns m茅s acad猫mics, altres relacionats amb projectes de transformaci贸 de l’entorn (el projecte emprenedor, la comissi贸 de sostenibilitat i el servei comunitari) i fins i tot alguns amb iniciatives i activitats a nivell internacional.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework