PRIO Replication Data

Enlla莽 al recurs
Autoria: ONU-H脿bitat
Fitxers de dades de r猫plica disponibles per descarregar sobre les publicacions del personal de l’Institut d’Investigaci贸 per la Pau d’Oslo (PRIO, per les seves sigles en angl猫s), que fa recerca sobre les condicions per a les relacions pac铆fiques entre estats, grups i persones.

El PRIO tamb茅 permet obtenir fitxers de dades de r猫plica per als articles de la seva revista bimensual Journal of Peace Research, que disposa d’una p脿gina de dades.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework