• Portal Paula
  • Activitats
  • Professorat, estudiants i ONG, convidats a intercanviar sobre investigació per la ciutadania global

Professorat, estudiants i ONG, convidats a intercanviar sobre investigació per la ciutadania global

En el marc del programa de suport a la recerca de batxillerat “Recerca per a la Pau” de la Universitat de Barcelona, la Fundació Món-3, la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE UB) organitzen, el dilluns 27 de juny de 2016, de 9 a 14 hores, a l’Edifici de Sants de la Universitat de Barcelona, la trobada d’intercanvi “Investigació per la ciutadania global”.

Intercanvi investigacio ciutadania global

El programa Recerca per a la Pau explora les sinergies entre les competències científica i ciutadana, tot posant de relleu el paper del coneixement científic en la protecció i defensa dels drets humans.

En aquest context, la trobada del 27 de juny vol oferir un espai per a l’intercanvi d’experiències entre docents; i també inclourà trobades paral·leles d’estudiants de batxillerat que fan recerca en un mateix àmbit temàtic, així com d’ONG i centres universitaris que atenen consultes d’estudiants.

En la jornada, es presentaran els resultats dels seminaris Investigar educa en ciudadanía (basat en la sistematització d’experiències) i Investigació per la ciutadania global en batxillerat (orientat al desenvolupament de recursos per la tutoria de la recerca de batxillerat), els quals serviran com a punt de partida i material de debat per al professorat assistent.

Per la seva banda, l’alumnat de batxillerat, reunit per àmbits temàtics de recerca, podrà vivenciar el valor del grup de recerca, i les ONG i centres universitaris que participin a la trobada podran intercanviar experiències en el suport a la recerca de secundària.

La inscripció a l’activitat (d’assistència gratuïta) estarà oberta del 23 de maig fins al 22 de juny del 2016 a través del formulari de matrícula disponible en aquesta pàgina web (formació 18261).

MÉS INFORMACIÓ

Logos mix cat

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework