• Portal Paula
  • Activitats
  • Professorat, estudiants i ONG, convidats a intercanviar sobre investigaci贸 per la ciutadania global

Professorat, estudiants i ONG, convidats a intercanviar sobre investigaci贸 per la ciutadania global

En el marc del programa de suport a la recerca de batxillerat “Recerca per a la Pau” de la Universitat de Barcelona, la Fundaci贸 M贸n-3, la Fundaci贸 Solidaritat UB i l’Institut de Ci猫ncies de l’Educaci贸 (ICE UB) organitzen, el dilluns 27 de juny de 2016, de 9 a 14 hores, a l’Edifici de Sants de la Universitat de Barcelona, la trobada d’intercanvi “Investigaci贸 per la ciutadania global”.

Intercanvi investigacio ciutadania global

El programa Recerca per a la Pau explora les sinergies entre les compet猫ncies cient铆fica i ciutadana, tot posant de relleu el paper del coneixement cient铆fic en la protecci贸 i defensa dels drets humans.

En aquest context, la trobada del 27 de juny vol oferir un espai per a l鈥檌ntercanvi d鈥檈xperi猫ncies entre docents; i tamb茅 inclour脿 trobades paral路leles d鈥檈studiants de batxillerat que fan recerca en un mateix 脿mbit tem脿tic, aix铆 com d’ONG i centres universitaris que atenen consultes d鈥檈studiants.

En la jornada, es presentaran els resultats dels seminaris Investigar educa en ciudadan铆a (basat en la sistematitzaci贸 d鈥檈xperi猫ncies) i Investigaci贸 per la ciutadania global en batxillerat (orientat al desenvolupament de recursos per la tutoria de la recerca de batxillerat), els quals serviran com a punt de partida i material de debat per al professorat assistent.

Per la seva banda, l’alumnat de batxillerat, reunit per 脿mbits tem脿tics de recerca, podr脿 vivenciar el valor del grup de recerca, i les ONG i centres universitaris que participin a la trobada podran intercanviar experi猫ncies en el suport a la recerca de secund脿ria.

La inscripci贸 a l’activitat (d’assist猫ncia gratu茂ta) estar脿 oberta del 23 de maig fins al 22 de juny del 2016 a trav茅s del formulari de matr铆cula disponible en aquesta p脿gina web (formaci贸 18261).

M脡S INFORMACI脫

Logos mix cat

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework