Taller a Viladecans, sobre eines per a la recerca a batxillerat

La Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE UB) convoquen un taller per a professorat de secundària en el marc del projecte “Recerca pel desenvolupament sostenible global”, desenvolupat a Viladecans.

Conjuntament amb l’Ajuntament de Viladecans i amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Fundació Solidaritat UB i l’ICE-UB organitzen el taller gratuït “Recerca de batxillerat pel desenvolupament sostenible global”.

  • Programa formatiu
  • Lloc: Institut Miramar (Avinguda de Miramar de Viladecans)
  • Dates: dimarts 27 i dimecres 28 de juny de 2017
  • Horari: de 9 a 11 hores

La formació, de 6 hores de durada (4 hores presencials i 2 hores de treball individual), està certificada per l’ICE UB i, per tant, té els mateixos efectes de certificació per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El taller aborda la concreció d’objectius de recerca factibles des dels interessos de l’estudiant, la creativitat i el rigor a l’hora d’escollir tècniques de recerca, les fonts d’informació a l’abast de l’alumnat i l’avaluació formativa de la recerca de batxillerat. Per fer-ho, la formació es basa en el treball pràctic i l’intercanvi d’experiències, i també fa servir els recursos i materials formatius generats pel programa Investigació per la ciutadania global de la Fundació Solidaritat UB.

La inscripció al taller romandrà oberta fins al 25 de juny del 2017:

Formulari de matrícula

L’activitat es convoca en el marc del projecte “Recerca pel desenvolupament sostenible global“, que també organitzarà a Viladecans exposicions sobre com el treball de recerca de batxillerat pot contribuir als objectius de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

El projecte s’adreça a promoure la interdependència d’aquests reptes globals amb les realitats locals i, per tant, amb les possibilitats d’acció ciutadana per la protecció i defensa dels drets humans.

 

 

En concertació amb:

Amb el suport de:

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework