Taller a Viladecans, sobre eines per a la recerca a batxillerat

La Fundaci贸 Solidaritat UB i l’Institut de Ci猫ncies de l鈥橢ducaci贸 (ICE UB) convoquen un taller per a professorat de secund脿ria en el marc del projecte “Recerca pel desenvolupament sostenible global”, desenvolupat a Viladecans.

Conjuntament amb l鈥Ajuntament de Viladecans i amb el suport de l鈥脌rea Metropolitana de Barcelona, la Fundaci贸 Solidaritat UB i l’ICE-UB organitzen el taller gratu茂t 鈥淩ecerca de batxillerat pel desenvolupament sostenible global鈥.

  • Programa formatiu
  • Lloc: Institut Miramar (Avinguda de Miramar de Viladecans)
  • Dates: dimarts 27 i dimecres 28 de juny de 2017
  • Horari: de 9 a 11 hores

La formaci贸, de 6 hores de durada (4 hores presencials i 2 hores de treball individual), est脿 certificada per l鈥橧CE UB i, per tant, t茅 els mateixos efectes de certificaci贸 per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formaci贸 permanent del Departament d鈥橢nsenyament de la Generalitat de Catalunya.

El taller aborda la concreci贸 d鈥檕bjectius de recerca factibles des dels interessos de l鈥檈studiant, la creativitat i el rigor a l’hora d’escollir t猫cniques de recerca, les fonts d’informaci贸 a l’abast de l’alumnat i l’avaluaci贸 formativa de la recerca de batxillerat. Per fer-ho, la formaci贸 es basa en el treball pr脿ctic i l鈥檌ntercanvi d鈥檈xperi猫ncies, i tamb茅 fa servir els recursos i materials formatius generats pel programa Investigaci贸 per la ciutadania global de la Fundaci贸 Solidaritat UB.

La inscripci贸 al taller romandr脿 oberta fins al 25 de juny del 2017:

Formulari de matr铆cula

L’activitat es convoca en el marc del projecte “Recerca pel desenvolupament sostenible global“, que tamb茅 organitzar脿 a Viladecans exposicions sobre com el treball de recerca de batxillerat pot contribuir als objectius de l鈥Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

El projecte s鈥檃dre莽a a promoure la interdepend猫ncia d鈥檃quests reptes globals amb les realitats locals i, per tant, amb les possibilitats d鈥檃cci贸 ciutadana per la protecci贸 i defensa dels drets humans.

 

 

En concertaci贸 amb:

Amb el suport de:

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework