Programa 脠xit 1

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Consorci d鈥橢ducaci贸 de Barcelona
Any: 2017
Etapa: Secund脿ria

El programa 脠xit 1 茅s un programa de car脿cter preventiu que vol facilitar l鈥檈scolaritat en el pas de la prim脿ria a la secund脿ria i, per aix貌, s鈥檃dre莽a a l鈥檃lumnat de 5猫 i 6猫 de prim脿ria i de 1r i 2n d鈥橢SO. Compta amb la implicaci贸 dels tutors/es de l鈥檃lumnat i amb l鈥檃cci贸 de suport educatiu per part de joves estudiants, que sovint s贸n exalumnes de l鈥檌nstitut i que s鈥檃nomenen amics i amigues grans (amics@grans).

En aquesta experi猫ncia concreta (de dues sessions), alumnes dels instituts Montju茂c i Miquel Tarradell treballen el tema dels Centres d’Internament d’Estrangers (CIE), una tem脿tica d’actualitat amb qu猫 ambd贸s centres educatius guarden relaci贸. Ho fan a trav茅s de can莽ons, d’un film, de l’escolta i el debat amb una persona membre de l鈥檕rganitzaci贸 Tanquem els CIE i de la redacci贸 de cartes.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework