Projectes

Recerca per a la Ciutadania Global (Recercapau)

Recerca per a la Ciutadania Global (Recercapau)

Programa de suport als instituts p煤blics de batxillerat per a l鈥檃ssoliment de treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global. Es desenvolupa a Barcelona, El Prat de Llobregat, Montorn猫s del Vall猫s i Sant Vicen莽 dels Horts.

Amb el suport de: Ajuntament de cada municipi


Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic

Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic

Projecte que explora les possibilitats de treball interdisciplinari entre el batxillerat cient铆fic i social a trav茅s de la recerca formativa sobre esdeveniments d鈥檃ctualitat, com la pand猫mia, les migracions i el canvi clim脿tic.

Amb el suport de: Diputaci贸 de Barcelona


Exposicions

Exposicions

Exposicions editades en el marc de projectes del programa PAULA, que els centres educatius poden sol路licitar a trav茅s del correu recercapau@ub.edu.


Projectes finalitzats

Projectes finalitzats

Projectes duts a terme des del 2013 en el marc del programa PAULA, amb l’objectiu de promoure l’educaci贸 en drets humans i ciutadania global en centres de secund脿ria i batxillerat, principalment, de la prov铆ncia de Barcelona.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework