Biblioteques vers un batxillerat de recerca compromesa

Formaci贸 per internet adre莽ada a personal de biblioteques

Dilluns 12, 19 i 26 de juny de 2023, de 15:30 a 17:30h

Inscripci贸 (gratu茂ta). Informa-te’n.聽

El batxillerat ha de contribuir a desenvolupar les capacitats que permetin a l鈥檃lumnat exercir la ciutadania democr脿tica, des d鈥檜na perspectiva global. En aquest sentit, el Treball de recerca pot contribuir a consolidar compet猫ncies clau per a l鈥檈xercici d鈥檜na ciutadania cr铆tica i transformadora davant els reptes globals de sostenibilitat i drets humans. En aquesta formaci贸, explorarem vies de col路laboraci贸 entre les biblioteques p煤bliques i els instituts de batxillerat per refor莽ar aquests objectius formatius i per apropar a l鈥檃lumnat aquest servei pel dret a l鈥檈ducaci贸, la cultura i la informaci贸. L鈥檃ctivitat s鈥檃dre莽a a personal de biblioteques p煤bliques de la demarcaci贸 de Barcelona i es desenvolupa 铆ntegrament per internet (Zoom).

Objectius:

  • Promoure la coordinaci贸 de les accions i serveis bibliotecaris amb la programaci贸 i objectius formatius del Treball de recerca de batxillerat.
  • Refor莽ar l鈥檃lian莽a d鈥檌nstituts i biblioteques p煤bliques per a la divulgaci贸 cr铆tica de l鈥橝genda 2030 de desenvolupament sostenible i les alternatives de transformaci贸 local i global.

Sessions:

12 de juny. Treball de recerca de batxillerat: objectius formatius, programaci贸 dels centres i serveis bibliotecaris.

19 de juny. Tractament cr铆tic de les fonts d鈥檌nformaci贸: agents, posicions, interessos.

26 de juny. La biblioteca, part de la comunitat de recerca compromesa.

Requisits de certificaci贸:

Assist猫ncia a un m铆nim de 5 hores.

M茅s informaci贸: recercapau@ub.edu

Organitzen:

Amb el suport de:

Diputaci贸 de Barcelona
Aquesta activitat s鈥檈mmarca en el projecte ‘Vers un batxillerat de recerca compromesa‘. El contingut del projecte 茅s responsabilitat exclusiva de la Fundaci贸 Solidaritat UB i no reflecteix necess脿riament l鈥檕pini贸 de la Diputaci贸 de Barcelona.

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework