Propostes d’entitats per desenvolupar un TFG en ApS

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Oficina ApS de la Universitat Aut貌noma de Barcelona (UAB)
Any: 2020
Etapa: Universitat
Idioma: Catal脿
L’Oficina ApS de la Universitat Aut貌noma de Barcelona (UAB) recull en aquesta p脿gina propostes d’entitats sense 脿nim de lucre per desenvolupar un Treball Final de Grau (TFG) en l’脿mbit de l’Aprenentatge-Servei (ApS), algunes de les quals poden desenvolupar-se com a recerca.

L’ApS 茅s una proposta educativa que comporta la identificaci贸 d’una necessitat social, ambiental o cultural, la intervenci贸 per resoldre aquesta necessitat i un proc茅s de reflexi贸 que permeti connectar l’experi猫ncia pr脿ctica amb els coneixements te貌rics i que promogui la presa de consci猫ncia i posici贸 en l’entorn social.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework