Propostes d’entitats per desenvolupar un TFG en ApS

Accés a l’experiència
Autoria: Oficina ApS de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Any: 2020
Etapa: Universitat
Idioma: Català
L’Oficina ApS de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) recull en aquesta pàgina propostes d’entitats sense ànim de lucre per desenvolupar un Treball Final de Grau (TFG) en l’àmbit de l’Aprenentatge-Servei (ApS), algunes de les quals poden desenvolupar-se com a recerca.

L’ApS és una proposta educativa que comporta la identificació d’una necessitat social, ambiental o cultural, la intervenció per resoldre aquesta necessitat i un procés de reflexió que permeti connectar l’experiència pràctica amb els coneixements teòrics i que promogui la presa de consciència i posició en l’entorn social.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework