Compet猫ncies

La proposta integra aprenentatges sobre l’espai geogr脿fic mundial, els moviments migratoris i la globalitzaci贸, des d’una perspectiva hist貌rica, utilitzant itineraris de vida familiars com a font d’informaci贸 i establint relacions entre ells com a din脿mica principal d’aprenentatge.

T茅 relaci贸 amb diferents 脿rees i molt especialment amb dues:

Aix铆, des d鈥檜n sentiment d鈥檌dentitat compartida, permet avan莽ar en el desenvolupament de la compet猫ncia social i ciutadana.

Pot integrar diferents aprenentatges depenent de les caracter铆stiques que tinguin els itineraris de vida de l鈥檃lumnat, possibilitant fer m茅s incid猫ncia en uns o altres.

Amb l鈥檈laboraci贸 o tria de s铆mbols, s鈥檈ntra en l鈥櫭爎ea d鈥Educaci贸 art铆stica Visual i Pl脿stica ja que aquesta activitat requereix treballar les possibilitats d鈥檌dentificaci贸 que poden suggerir determinades imatges i l鈥檃preciaci贸 de la influ猫ncia de l鈥檈xperi猫ncia cultural de cadasc煤 en la reacci贸 davant d鈥檜na mateixa imatge.

En l鈥檃ctivitat final de relaci贸 i interpretaci贸 de dades, i exposici贸 de conclusions, es posen en joc el llenguatge matem脿tic i la parla.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework