Les caricatures de Mahoma

Espai amb recursos per abastar i resseguir la magnitud dels esdeveniments desencadenats arran de la publicaci贸 de les vinyetes de Mahoma per un diari dan猫s.

En l’allau de not铆cies al voltant d’aquest afer es repeteixen les paraules: islam, viol猫ncia, occident, llibertat d’expressi贸… fet que porta a fer, de manera conscient o inconscient, associacions perilloses que simplifiquen la realitat i deterioren la conviv猫ncia. L’actualitat medi脿tica ens ofereix una bona oportunitat per treballar sobre els prejudicis, la hist貌ria, els drets, els deures, els valors, les relacions culturals…, i anar elaborant una opini贸 cr铆tica i reflexiva.

Activitats per a treballar a l’aulaAltres propostes per a l’aula

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework