L’opini贸 de les parts implicades

La llibertat d’expressi贸 no 茅s negociable

Entrevista a Flemming Rose. Redactor jefe de ‘Jyllands-Posten’. 01-02-2006 – El Pa铆s.

En aquesta entrevista telef貌nica explica l’enorme malent猫s cultural que s’ha creat i defensa amb fermesa que “la llibertat d’expressi贸 no 茅s negociable”.

驴Podemos vivir juntos?

Reportatge聽d’Antonio Ca帽o. Dirigents isl脿mics i alguns pol铆tics de Dinamarca creuen que hi ha algunes raons antigues i profundes que expliquen l’esclat pels dibuixos de Mahoma. Sota el conflicte trobem un important debat en aquest pa铆s i a Europa sobre com tractar la immigraci贸 d’origen isl脿mic, com fer compatible la seva religi贸 amb els valors occidentals.聽07-02-2006 – El Pa铆s

“Son los extremistas los que quieren el choque de civilizaciones”

Entrevista de Der Spiegel -Copenhague- a Anders Fogh, primer ministre de Dinamarca.14-02-2006- El Pa铆s.

“No entendemos por qu茅 la ley s贸lo protege el juda铆smo”

Entrevista a Lahj Thami Breze, l铆der de la uni贸 d’organitzacions isl脿miques de Fran莽a. 19-02-2006- El Pa铆s.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework