Estructura de les activitats

Totes les activitats segueixen una mateixa seq眉猫ncia did脿ctica:

INTRODUCCI脫
L鈥檃ctivitat s鈥檌nicia amb una breu presentaci贸 del tema i de l鈥檃ctivitat que es realitzar脿.

EXPLOREM IDEES PR脠VIES
脡s el moment per fer emergir les nocions i actituds pr猫vies de l鈥檃lumnat envers les q眉estions que s鈥檃bordaran. Permet identificar la situaci贸 inicial per poder avalar els canvis que generi l鈥檃ctivitat.

INDAGUEM
A partir de cerques guiades d鈥檌nformaci贸, les nocions i actituds pr猫vies de l鈥檃lumnat es posen en q眉esti贸 per elaborar una visi贸 m茅s complexa i conseq眉ent amb la protecci贸 i defensa dels drets humans.

COMUNIQUEM
L鈥檃ctivitat es tanca amb un moment de s铆ntesi en qu猫 l鈥檃lumnat comparteix les seves produccions per expressar all貌 que ha apr猫s i valorar-ho. Permet identificar continguts d鈥檃prenentatge (cognitius, procedimentals o actitudinals) que caldria refor莽ar en les activitats programades a continuaci贸 i al llarg del curs.

 

Els recursos que requereixen les activitats corresponen a materials disponibles a Internet,
com ara mapes, informes o not铆cies.
Al Portal PAULA es troben enlla莽ats aquests materials, per tal de mantenir-los actualitzats
i perqu猫 professorat i alumnat hi puguin accedir des de m貌bils, tabletes o ordinadors.

left right
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework