Educaci贸 art铆stica, visual i pl脿stica

La utilitzaci贸 d’imatges i la seva an脿lisi ens proporcionar脿 una oportunitat per treballar els seg眉ents continguts de l’脿rea:

    • Explorar i percebre

Valoraci贸 del paper de les imatges per informar, fer pensar, persuadir. Identificaci贸 de formes de viure i formes d’organitzaci贸 social en les imatges; percepci贸 d’algunes idees, valors o creences que desvetllen les imatges; Apreciaci贸, valoraci贸 i an脿lisi de la funci贸 de les imatges en la promoci贸 d’expectatives, i prop貌sits pel que fa als valors i concepcions ideol貌giques. Comunicaci贸 de les experi猫ncies, pensaments i inquietuds personals que promou la experi猫ncia amb les imatges.

    • Interpretar i crear

Identificaci贸 de les possibilitats de comunicaci贸 que poden suggerir la utilitzaci贸 d’imatges per comunicar de forma visual coneixement, pensament, emocions i experi猫ncies.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework