Avaluaci贸

Per a l’avaluaci贸 per part del professorat, proposem l’avaluaci贸 espec铆fica de cada alumne/a a partir de la graella imprimible que es trobar脿 a continuaci贸 i que ens proporcionar脿 elements per optimitzar la pr脿ctica educativa de cara a futures intervencions.

En la graella, els criteris d’avaluaci贸 s’organitzen per compet猫ncies, ja que aquestes s’han de desenvolupar de forma continuada al llarg de l’educaci贸 obligat貌ria. L’avaluaci贸 que es proposa, contribueix a identificar els objectius d’aprenentatge en qu猫 cal fer m茅s incid猫ncia o refor莽ar-ne l’aprenentatge en cada moment.

Si es considera necessari, es pot reduir el temps d’avaluaci贸 reduint el nombre de criteris de la graella, prioritzant aquells que m茅s s’identifiquen amb els objectius espec铆fics pels quals l’activitat ha estat desenvolupada en el grup.

Una avaluaci贸 continuada permetr脿 valorar l’aprenentatge i evoluci贸 del proc茅s de les actituds i conductes expressades a nivell individual i grupal, la m茅s interessant. Un instrument molt 煤til ser脿 l’observaci贸 directa.

Graella d’avaluaci贸

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework