Pr贸xima estaci贸n: Nuevo Milenio

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽Colegio Nuestra Se帽ora de F谩tima (Madrid)
Any: 2013-2015
Etapa:聽ESO

Aquest projecte utilitza estrat猫gies d’aprenentatge cooperatiu i investigaci贸-indagaci贸. El docent no transmet, guia. L’estudiant no reprodueix, investiga i empr猫n.

Els i les participants emprenen un viatge cap a un “Nou Mil路lenni” amb tres parades: Ciutadania Global (2n d’ESO), Desenvolupament Sostenible (3r d’ESO) i G猫nere (4t d’ESO). Durant el recorregut, es dota l’alumnat d’experi猫ncies i coneixements, amb l’objectiu d’implicar-lo en una lluita activa per eradicar la pobresa i l’exclusi贸 i perqu猫 l’any 2015 es compleixin els objectius de desenvolupament del mil路lenni. L’experi猫ncia va ser guardonada amb el V Premi Vicent Ferrer.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework