Proyecto Atl谩ntida

Acc茅s al seu web
Idioma:聽Castell脿

Col路lectiu plural que agrupa professionals de l’ensenyament, professorat universitari i centres educatius per desenvolupar experi猫ncies d’innovaci贸 en el curr铆culum i l’organitzaci贸 dels centres escolars que promoguin la transformaci贸 democr脿tica.

El Projecte va comen莽ar el 1996 per iniciativa de l’Associaci贸 per al Desenvolupament i Millora de l’Escola (ADEME), a Tenerife, i compta ja amb el suport i la col路laboraci贸 d’un nombr贸s grup d’entitats i col路lectius de tot Espanya.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework