Projecte C谩rtama

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽IES Cartima (M脿laga)
Any: Des del 2014
Etapa:聽ESO聽i Batxillerat

Projecte col路lectiu centrat en l’educaci贸 en valors a trav茅s del curr铆culum, l’aprenentatge significatiu, l’atenci贸 a la diversitat, i l’entorn de l’alumnat.

El projecte se sustenta sobre els seg眉ents pilars:

  • Desenvolupament del curr铆culum preferentment a trav茅s del treball per projectes interdisciplinaris, que responguin a interessos i inquietuds de l’alumnat, i que formin en valors i impliquin una manera de treballar aut貌noma i reflexiva.
  • 脷s de les noves tecnologies i l’angl猫s com a eines fonamentals en aquests projectes.
  • Inclusi贸 i participaci贸 de les fam铆lies, aix铆 com immersi贸 de la nostra escola en la societat a trav茅s de la col路laboraci贸 i vinculaci贸 amb organitzacions socials.
  • Creaci贸 d’una xarxa de formaci贸 que contribueixi a cr茅ixer i seguir innovant, aix铆 com a tenir un equip educatiu cada vegada m茅s connectat i coordinat.
  • Avaluaci贸 i pr脿ctica reflexiva, tant per al desenvolupament personal i acad猫mic de l’alumnat com per a la professionalitzaci贸 docent i funcionament del centre.
  • Reorganitzaci贸 del model jer脿rquic de direcci贸, apostant pel repartiment del lideratge, la creaci贸 de moments per a una comunicaci贸 rellevant (com reunions setmanals d’equips docents) i la democratitzaci贸 de l’escola.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework