Mapamundi dels drets humans

Taller i exposició per grups de batxillerat

Aquest projecte té per objectiu fomentar el coneixement de la realitat dels països en desenvolupament i la situació dels drets humans a escala internacional, entre l’alumnat dels centres públics de batxillerat de la província de Barcelona.

Mapamundi drets humansFent servir el llenguatge del còmic, s’apropen esdeveniments aparentment llunyans, que l’estudiant pot vincular amb les seves vivències i experiències del món contemporani. Es tracta d’estimular el compromís de l’alumnat de batxillerat amb la resolució de les desigualtats a nivell mundial i el coneixement de les propostes de canvi, tot posant de relleu la interdependència de les problemàtiques i de les iniciatives de defensa dels drets humans en les diferents regions.

Els materials i activitats reforcen continguts de matèries com Història del món contemporani, Filosofia i Ciutadania, Ciències per al món contemporani, Dibuix artístic, Tècniques d’expressió gràfico-plàstica, etc.

Durant la primera meitat del curs 2014/2015, s’ofereixen dues activitats gratuïtes pels instituts públics de batxillerat de la província:

Exposició ‘Mapamundi dels drets humans’

Disponible en aquest enllaç.

Taller de còmic pels drets humans

Activitat de 4h de durada, que es distribueixen de forma variable en funció de les necessitats del centre. Tot aprenent el llenguatge del còmic i les seves tècniques d’elaboració, ens aproparem a la diversitat d’iniciatives en defensa dels drets humans presents al nostre entorn. Més informació.

Més informació i sol·licitud d’activitats:

93 403 96 12
recercapau@ub.edu

Amb el suport de:

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework