Mapamundi dels drets humans

Taller i exposici贸 per grups de batxillerat

Aquest projecte t茅 per objectiu fomentar el coneixement de la realitat dels pa茂sos en desenvolupament i la situaci贸 dels drets humans a escala internacional, entre l’alumnat dels centres p煤blics de batxillerat de la prov铆ncia de Barcelona.

Mapamundi drets humansFent servir el llenguatge del c貌mic, s’apropen esdeveniments aparentment llunyans, que l’estudiant pot vincular amb les seves viv猫ncies i experi猫ncies del m贸n contemporani. Es tracta d’estimular el comprom铆s de l’alumnat de batxillerat amb la resoluci贸 de les desigualtats a nivell mundial i el coneixement de les propostes de canvi, tot posant de relleu la interdepend猫ncia de les problem脿tiques i de les iniciatives de defensa dels drets humans en les diferents regions.

Els materials i activitats reforcen continguts de mat猫ries com Hist貌ria del m贸n contemporani, Filosofia i Ciutadania, Ci猫ncies per al m贸n contemporani, Dibuix art铆stic, T猫cniques d’expressi贸 gr脿fico-pl脿stica, etc.

Durant la primera meitat del curs 2014/2015, s’ofereixen dues activitats gratu茂tes pels instituts p煤blics de batxillerat de la prov铆ncia:

Exposici贸 ‘Mapamundi dels drets humans’

Disponible en aquest enlla莽.

Taller de c貌mic pels drets humans

Activitat de 4h de durada, que es distribueixen de forma variable en funci贸 de les necessitats del centre. Tot aprenent el llenguatge del c貌mic i les seves t猫cniques d鈥檈laboraci贸, ens aproparem a la diversitat d鈥檌niciatives en defensa dels drets humans presents al nostre entorn. M茅s informaci贸.

M茅s informaci贸 i sol路licitud d’activitats:

93 403 96 12
recercapau@ub.edu

Amb el suport de:

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework