Quan els ogres es queden sols

Enlla莽 al recurs
Autoria: Pere Puig
Editorial: Proteus
Etapa: Prim脿ria
Idioma: Catal脿

Una adaptaci贸 lliure de l鈥檕bra 鈥淓ichmann en Jerusal茅n. Un informe sobre la banalidad del mal鈥, de la fil貌sofa Hanna Arendt.

鈥(…) segurament passava m茅s o menys aix铆: un d鈥檈ntre nosaltres, de cop, es pensava que era l鈥櫭簄ic que feia b茅 les coses; pensava que nom茅s ell, o la gent que pensava com ell, tenia la soluci贸 per arreglar les coses que anaven malament. Com que per ells els altres no valien per a res, calia dominar-los i manar-los perqu猫 les coses tornessin a funcionar. Els que no est脿vem d鈥檃cord amb ells ens convert铆em de cop i volta en els seus enemics i en la causa de tots els mals. (…)鈥

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework