• Portal Paula
  • Activitats
  • Quarta trobada per a l’assessorament de recerques sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi

Quarta trobada per a l’assessorament de recerques sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi

La Fundació Solidaritat UB, amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, ofereix assessorament gratuït a estudiants de centres educatius de Catalunya que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca de batxillerat sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi.

La quarta trobada d’assessorament serà:

Dia: 7 de juny de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).
Places limitades.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia, mitjançant un correu electrònic a recercapau@ub.edu en què s’indiqui nom i primer cognom de l’estudiant, institut de procedència i objectiu de recerca.

informació i inscripcions: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

L’alumnat present a les trobades, si ho desitja, passa a formar part d’un grup de recerca sobre el refugi, en què col·laboren estudiants de diferents centres educatius de Catalunya que investiguen aquesta temàtica (amb objectius diversos). A més de les trobades d’assessorament, els centres educatius tenen a la seva disposició materials i recursos per a treballs de recerca sobre la crisi del refugi.

L’assessorament està en la línia del Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte i es desenvolupa en el marc del projecte “El conflicte de Síria en la recerca de batxillerat” de la Fundació Solidaritat UB, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

L’assessorament a treballs d’estudiants de la ciutat de Barcelona s’emmarca, a més, en el programa Recerca per la ciutadania global, amb què la Fundació Solidaritat UB i l’ICE UB, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyen instituts públics de la capital catalana en la tutoria de treballs de recerca que contribueixen a l’educació per a la ciutadania global.

Amb el suport de:

 

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework