Portal PAULA

infografia_okA4bEl Portal PAULA (Pau a l鈥檃ula) 茅s una iniciativa conjunta de l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la Universitat de Barcelona聽i la Fundaci贸 Solidaritat UB, que busca fomentar la integraci贸 curricular de l’educaci贸 en drets humans i ciutadania global聽a trav茅s de la recerca com a estrat猫gia did脿ctica.

Entre els seus projectes destaquen “Recerca per a la Ciutadania Global” i聽“Vers un batxillerat de recerca compromesa” (2023-2025). Aquest 煤ltim segueix la l铆nia de treball de 鈥Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic鈥 (2021-2023) i 鈥Interdependents, corresponsables鈥 (2016-2020) i, com a eina de treball, disposa del Mapamundi dels Drets Humans.

Pel que fa al present espai web, es concep com un centre de recursos educatius 铆ntegrament disponibles per internet i especialitzats en cultura de pau. Aqu铆 trobar脿s materials elaborats tant per la pr貌pia iniciativa com per centres d’ensenyament, ONGs i altres agents educatius; els quals s’han classificat per etapes educatives i mat猫ries.

El portal s’actualitza en el marc de projectes desenvolupats amb el suport de diferents administracions p煤bliques.

Cr猫dits

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework