Portal PAULA

infografia_okA4bEl Portal PAULA (Pau a l鈥檃ula) 茅s una iniciativa conjunta de l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la Universitat de Barcelona聽i la Fundaci贸 Solidaritat UB, que busca fomentar la integraci贸 curricular de l’educaci贸 en drets humans i ciutadania global聽a trav茅s de la recerca com a estrat猫gia did脿ctica.

Entre els seus projectes destaquen “Recerca per a la Ciutadania Global” i聽“Vers un batxillerat de recerca compromesa” (2023-2025). Aquest 煤ltim segueix la l铆nia de treball de 鈥Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic鈥 (2021-2023) i 鈥Interdependents, corresponsables鈥 (2016-2020) i, com a eina de treball, disposa del Mapamundi dels Drets Humans.

Pel que fa al present espai web, es concep com un centre de recursos educatius 铆ntegrament disponibles per internet i especialitzats en cultura de pau. Aqu铆 trobar脿s materials elaborats tant per la pr貌pia iniciativa com per centres d’ensenyament, ONGs i altres agents educatius; els quals s’han classificat per etapes educatives i mat猫ries.

El portal s’actualitza en el marc de projectes desenvolupats amb el suport de diferents administracions p煤bliques.

Cr猫dits

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework