Recerca per a la Pau

En el marc del programa PAULA, la Universitat de Barcelona convoca el Premi de Recerca per a la Pau聽per a treballs de recerca de batxillerat.

TallerRecerca

Imatge d’un taller del programa Recerca per a la Pau

La recerca de batxillerat t茅 per objectiu principal l鈥檃ssoliment de la compet猫ncia en recerca. Alhora, aquest proc茅s mant茅 un gran potencial per incidir en la cultura de pau i de viol猫ncia de l鈥檈studiant, contribuir a la fonamentaci贸 de posicionaments davant les problem脿tiques mundials i fomentar la participaci贸 ciutadana.

Per tal de promoure aquesta dimensi贸 educativa inherent al proc茅s de recerca, estem desenvolupant diverses activitats adre莽ades a generar una xarxa educativa que doni suport a la recerca per a la pau en els centres educatius: propostes de recerca, assessorament, recursos, formacions, etc.

Al web del programa, en trobar脿s informaci贸 actualitzada:

Recerca per a la Pau

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework