• Portal Paula
  • RecercaRefugi: espai de suport a la recerca de batxillerat

RecercaRefugi: espai de suport a la recerca de batxillerat

89,3 milions de persones despla莽ades de manera for莽ada al m贸n a finals del 2021, el 83% refugiades en pa茂sos empobrits (ACNUR, 2022); i moltes de les que arriben a Europa malvivint en condicions insalubres.

Quins itineraris han de fer les persones refugiades? Quins factors causen que milers de persones fugin de casa seva? Com influeix el racisme en la indifer猫ncia davant aquesta situaci贸? Qui fa negoci amb les migracions? Quina informaci贸 ens arriba? Com recuperar la mobilitzaci贸 social?

Si portes la tutoria d鈥檈studiants de batxillerat que volen fer recerca sobre migraci贸, refugi, racisme o altres discursos d鈥檕di, poden acudir a l’espai de suport RecercaRefugi i participar en trobades mensuals d鈥檃ssessorament. Cada estudiant elabora el seu Treball de recerca i, en grup, explorem iniciatives pel dret a migrar i el dret a l’asil.

INSCRIPCI脫

M脡S INFORMACI脫

Fundaci贸 Solidaritat UB
recercapau@ub.edu
Tel. 93 403 96 12

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework