Assessorament de treballs de batxillerat

En el marc del programa Recerca per a la Pau, la Fundació Solidaritat de la UB ha presentat a instituts de sis municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona propostes de treballs de recerca de batxillerat en l’àmbit dels drets humans i la cooperació internacional com les que es mostren en imatges a continuació. En cas que aquestes propostes hagin estat escollides per l’alumnat, els treballs de recerca que se n’han derivat estan rebent l’assessorament de la Fundació fins a la seva entrega.

Mitjançant l’assessorament, el programa Recerca per a la Pau complementa la tutoria i ofereix orientació personalitzada de l’estudiant interessat en aquest àmbit d’especialització. L’acompanyament es desenvolupa en grups de 4 o 5 alumnes o en sessions individuals, que tenen lloc al centre educatiu o als centres de la Universitat de Barcelona al llarg de totes les etapes de la recerca.

Per a la coordinació amb el centre educatiu de l’estudiant, després de cada sessió el professorat tutor dels treballs rep una fitxa-resum de l’assessorament amb una síntesi de les orientacions i recursos proporcionats a l’estudiant, així com de les tasques acordades en la trobada.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework