Assessorament de treballs de batxillerat

En el marc del programa Recerca per a la Pau, la Fundaci贸 Solidaritat de la UB ha presentat a instituts de sis municipis de l’脿rea metropolitana de Barcelona propostes de treballs de recerca de batxillerat en l鈥櫭爉bit dels drets humans i la cooperaci贸 internacional com les que es mostren en imatges a continuaci贸. En cas que aquestes propostes hagin estat escollides per l鈥檃lumnat, els treballs de recerca que se n’han derivat estan rebent l’assessorament de la Fundaci贸 fins a la seva entrega.

Mitjan莽ant l’assessorament, el programa Recerca per a la Pau complementa la tutoria i ofereix orientaci贸 personalitzada de l’estudiant interessat en aquest 脿mbit d’especialitzaci贸. L’acompanyament es desenvolupa en grups de 4 o 5 alumnes o en sessions individuals, que tenen lloc al centre educatiu o als centres de la Universitat de Barcelona al llarg de totes les etapes de la recerca.

Per a la coordinaci贸 amb el centre educatiu de l’estudiant, despr茅s de cada sessi贸 el professorat tutor dels treballs rep una fitxa-resum de l’assessorament amb una s铆ntesi de les orientacions i recursos proporcionats a l’estudiant, aix铆 com de les tasques acordades en la trobada.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework