Presentaci贸: Recerca per a la Pau al CRP Nou Barris

Quines sinergies hi ha entre la compet猫ncia cient铆fica i la compet猫ncia ciutadana al batxillerat? Aix貌 茅s el que explora “Recerca per a la pau“, un programa impulsat聽per la Universitat de Barcelona per donar suport als treballs de recerca de batxillerat, tot posant en relleu el paper fonamental de la ci猫ncia per als drets humans i el desenvolupament sostenible a escala global.

Taller recerca pau institutsAmb aquesta finalitat, el programa inclou diverses activitats, que s贸n gratu茂tes pels instituts p煤blics de la ciutat de Barcelona i que es presentaran el proper dimecres, 18 de novembre, de聽18 a 19 hores al聽Centre de Recursos Pedag貌gics (CRP) de Nou Barris聽(c/ Nil, 27, Barcelona).

Durant la presentaci贸, es facilitaran materials i recursos que es fan servir en el programa聽per a l’acompanyament de les diferents etapes de la recerca.

Activitats de Recerca per a la Pau:

  • Taller de recerca (1 hora) amb cada grup classe de 1r de batxillerat.
  • Exposici贸 sobre la tem脿tica de recerca des de la perspectiva dels drets humans.
  • Formaci贸 del professorat a petici贸 del centre.
  • Assessorament de l鈥檈studiant en les diferents etapes de recerca, com a suport complementari a la tutoria.

Dades de la presentaci贸:

  • Dia: 18 de novembre del 2015
  • Hora: 18 – 19 hores
  • Lloc: CRP Nou Barris (c/ Nil, 27, Barcelona)
  • Acc茅s lliure i gratu茂t. Cal inscripci贸 pr猫via a聽recercapau@ub.edu / 93 403 96 12.
Organitzen:

marca_2015ICE ubsolidaritat_ubSE Nou Barris

 

 

Amb el suport de:
aj_BCN_2013

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework