Recerca per la pau des de Filosofia de batxillerat

Acc茅s al document
Autoria: Gonz谩lez, N. (coord.)
Editorial:聽Fundaci贸 Solidaritat UB
Lloc:聽Barcelona
Any:聽2012
Idioma:聽Catal脿

Document fruit de les trobades d鈥檜n grup de treball integrat per professorat de Filosofia de batxillerat que, al llarg del curs 2011-2012, ha explorat les possibilitats de recerca del jovent en la construcci贸 de la pau i el seu potencial educatiu tenint en compte les vinculacions de l鈥檃ssignatura de Filosofia de batxillerat amb l鈥檈ducaci贸 per la pau.

En aquest document hi trobareu una relaci贸 d鈥檃lguns dels nombrosos temes que connecten les mat猫ries de Filosofia amb la cultura de pau, i una vintena de propostes per abordar alguns d鈥檃quests temes a trav茅s del treball de recerca de batxillerat.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework