Assessorament d鈥檈studiants

Suport complementari a la tutoria, que ofereix orientaci贸 personalitzada de l鈥檃lumnat interessat a investigar q眉estions de just铆cia global (just铆cia ambiental, just铆cia de g猫nere, just铆cia econ貌mica i refugi) o a explorar l鈥檌mpacte del seu tema de recerca en els drets humans.

L鈥檃ssessorament es realitza en sessions d鈥1 hora amb grups de 5-10 estudiants. La participaci贸 de l鈥檃lumnat a cada sessi贸 es mant茅 volunt脿ria fins a la finalitzaci贸 de la recerca a segon de batxillerat.

A criteri del centre, les trobades poden tenir lloc en horari lectiu o a la tarda, a l鈥檌nstitut, a la UB o per la plataforma virtual del centre.

Durant l鈥檈stiu, l鈥檃ssessorament de treballs de recerca continua amb trobades setmanals que reuneixen estudiants de diferents centres.

L鈥檃ssessorament es planteja com un refor莽 a la tutoria, de manera que, despr茅s de cada trobada amb l鈥檃lumnat, s鈥檈labora un informe de les orientacions proporcionades sobre la recerca, que es fa arribar a la coordinaci贸 del TR i al tutor/a de recerca corresponent.

  • RECERCAPAU

    Programa de suport als instituts p煤blics de batxillerat per a l鈥檃ssoliment de
    treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework