Assessorament d’estudiants

Suport complementari a la tutoria, que ofereix orientació personalitzada de l’alumnat interessat a investigar qüestions de justícia global (justícia ambiental, justícia de gènere, justícia econòmica i refugi) o a explorar l’impacte del seu tema de recerca en els drets humans.

L’assessorament es realitza en sessions d’1 hora amb grups de 5-10 estudiants. La participació de l’alumnat a cada sessió es manté voluntària fins a la finalització de la recerca a segon de batxillerat.

A criteri del centre, les trobades poden tenir lloc en horari lectiu o a la tarda, a l’institut, a la UB o per la plataforma virtual del centre.

Durant l’estiu, l’assessorament de treballs de recerca continua amb trobades setmanals que reuneixen estudiants de diferents centres.

L’assessorament es planteja com un reforç a la tutoria, de manera que, després de cada trobada amb l’alumnat, s’elabora un informe de les orientacions proporcionades sobre la recerca, que es fa arribar a la coordinació del TR i al tutor/a de recerca corresponent.

  • RECERCAPAU

    Programa de suport als instituts públics de batxillerat per a l’assoliment de
    treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework