Formaci贸 del professorat de centre

Paral路lelament al suport a l鈥檃lumnat, es realitza un assessorament al professorat de l鈥檌nstitut, amb la finalitat de reflexionar sobre els objectius, continguts d鈥檃prenentatge i procediments del treball de recerca i, conseq眉entment, els criteris, indicadors i instruments d鈥avaluaci贸 que orienten la tutoria i acaben determinant la qualificaci贸 final de les recerques.

La formaci贸 es realitza a l鈥檌nstitut i t茅 una durada d鈥檈ntre 20 i 30 hores, amb un m铆nim de 10 hores presencials.

Les sessions presencials es distribueixen al llarg del curs, a fi que la formaci贸 acompanyi la tutoria dels treballs de recerca. L鈥檋orari i calendari de les sessions presencials es concreta amb cada centre.

El centre far脿 un treball de seguiment intern sobre la transfer猫ncia de la formaci贸 a la tutoria del treball de recerca i el document de valoraci贸 final s鈥檌nclour脿 en la mem貌ria anual del centre.

  • RECERCAPAU

    Programa de suport als instituts p煤blics de batxillerat per a l鈥檃ssoliment de
    treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework