Red Educativa Sin Fronteras

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: C猫l路lula Pedag貌gica de Louga (Senegal), Red Canaria de Escuelas Solidarias (RCES), Associaci贸 Puente Humano…
Curs: Des de 2004
Etapa: Prim脿ria i Secund脿ria

Professorat, alumnat i pares i mares de Can脿ries, Senegal, Gabon, Hait铆 i altres pa茂sos que vinculen els seus treballs a trav茅s de la C猫l路lula Pedag貌gica de Louga (Senegal), la Red Canaria de Escuelas Solidarias i l’Associaci贸 Puente Humano, entre altres.

Empren el terme “coeducaci贸” per referir-se al desenvolupament d’interaccions directes entre alumnat i professorat de diferents pa茂sos per avan莽ar en la formaci贸 d’una ciutadania veritablement global, conscient i arrelada en valors.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework