Red IRES

Acc茅s a la xarxa
Idioma:聽Castell脿

La Xarxa IRES (Investigaci贸 i Renovaci贸 Escolar) est脿 formada per professorat i grups de professores i professors de tots els nivells educatius -infantil, prim脿ria, secund脿ria, universitat, adults, educaci贸 especial, etc.- que tenen com a referent per al seu treball el Model did脿ctic d’Investigaci贸 a l’Escola (MIE). Els seus 12 compromisos professionals estan sintetitzats en el “Manifest per una nova educaci贸“.

Amb preocupaci贸 perqu猫 “l’educaci贸, a difer猫ncia d’altres activitats de gran incid猫ncia social (com la medicina o la just铆cia), sigui analitzada i valorada socialment des de concepcions simples i caduques, que s贸n assumides acr铆ticament”, la Xarxa IRES ha secundat el manifest pedag貌gic “No es verdad”.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework