• Portal Paula
  • Activitats
  • Refugiats en el L铆ban protagonitzen una exposici贸 basada en treballs de recerca de batxillerat

Refugiats en el L铆ban protagonitzen una exposici贸 basada en treballs de recerca de batxillerat

En el marc de la Setmana d鈥橝ccions Educatives pel Dret a Migrar, la Fundaci贸 Solidaritat UB hem editat una exposici贸 que recull recerques d鈥檈studiants de batxillerat sobre el conflicte a S铆ria, aix铆 com propostes de recerca que es poden realitzar en aquest camp. Part d’aquesta mostra se centra en la situaci贸 de les persones sirianes refugiades al L铆ban, en base al treball de recerca d’un alumne barcelon铆.

Molts infants i joves es fan preguntes sobre el conflicte que actualment assola S铆ria; un conflicte que est脿 obligant milers de persones a buscar refugi, entre altres indrets, al L铆ban.

L’estiu de 2016, en el marc del seu treball de recerca de batxillerat, un estudiant de l’INS Juan Manuel Zafra de Barcelona que es trobava de visita familiar en aquest pa铆s va entrevistar persones sirianes que hi viuen refugiades. L’apartat de l’exposici贸 “Refugiats en el L铆ban” recull alguns dels testimonis que va enregistrar.

La mostra sobre el conflicte de S铆ria en les recerques de batxillerat s’ha realitzat en el marc del programa Recerca per la Ciutadania Global, que compta amb el suport de la Direcci贸 de Relacions Internacionals i Cooperaci贸 de l鈥橝juntament de Barcelona. Fins al 18 de desembre es pot visitar al vest铆bul de l鈥橧NS Vila de Gr脿cia. A m茅s a m茅s, l’exposici贸 es pot imprimir des d’aqu铆 per crear una instal路laci贸 pr貌pia.

Si est脿s fent o tutoritzant un treball de recerca de batxillerat sobre S铆ria, pots posar-te en contacte amb nosaltres (recercapau@ub.edu) perqu猫 t’assessorem durant la investigaci贸 i t’ajudem en la comunicaci贸 dels resultats. Si et planteges fer una recerca al voltant d’aquest tema, aqu铆 trobes fonts d鈥檌nformaci贸 per comen莽ar.

Amb el suport de:
ajbcn

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework