Refugiats, per qu猫?

Enlla莽 al recurs
Autoria: FundiPau
Editorial: FundiPau amb el suport del Fons Catal脿 de Cooperaci贸 al Desenvolupament
Any: 2018
Etapa: Cicle superior de Prim脿ria, ESO i Batxillerat
Idioma: Catal脿

Exposici贸 itinerant que busca fomentar la reflexi贸 sobre dues de les principals causes del refugi: l鈥檃rmamentisme i la guerra. Tant si l’alumnat ha vist l鈥檈xposici贸 com si no, FundiPau ofereix una proposta did脿ctica amb dos objectius: con猫ixer i debatre sobre les causes reals que empenyen centenars de milers de persones a fugir de casa seva, i reflexionar sobre com incidir en aquestes causes per aconseguir que ning煤 es vegi obligat a abandonar la seva llar.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework