• Etapes i matèries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Biotecnologia i Medi Ambient

12/01/2014

En català. En aquesta webQuest, els i les estudiants investiguen sobre la contaminació de l’aigua causada pels purins, les possibles solucions biotecnològiques, les implicacions ecològiques i l’ús de transgènics.

Enllaç al recurs

Tags: , ,


Contaminació a l’Ebre

En català. WebQuest realitzada per Jordi Niubó, professor de Ciències Naturals de l’IES Mare de Déu de la Candelera de L’Ametlla de Mar. Està dirigida a l’alumnat del 1r i 2n cicle d’ESO, tot i que també podria dirigir-se, amb algunes ampliacions, a alumnat de primer i segon de Batxillerat. Proposa una investigació al voltant dels conflictes ocasionats per la contaminació del riu Ebre.

Enllaç al recurs

Tags: , ,


Un mapa de l’impacte humà en els oceans

Enllaç al recurs
Autoria: National Center for Ecological Analysis and Synthesis (NCEAS)
Any: 2015
Etapa: ESO, Batxillerat
Idioma: Anglès
Confeccionat per un equip de científics dels EUA, és el primer mapamundi que reflecteix l’impacte de l’activitat humana en els oceans del planeta. En concret, mostra l’evolució acumulada global d’aquest impacte des de l’any 2008 al 2013. L’objectiu de l’NCEAS (Universitat de Califòrnia) és que els resultats ajudin a avaluar l’eficàcia de les accions de gestió i conservació dutes a terme en el passat i guiïn els esforços de gestió del futur.

Tags: ,


Projecte Rius

En català i gallec. El Projecte Rius és una iniciativa de l’Associació Hàbitats que té com a objectiu principal estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels rius. Permet conèixer com són i com funcionen els nostres rius, així com els problemes que pateixen i què podem fer per millorar-los. Ofereix activitats.

Enllaç al recurs

Tags: , , , ,


1 de 1

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework