• Etapes i mat猫ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Biotecnologia i Medi Ambient

12/01/2014

En catal脿. En aquesta webQuest, els i les estudiants investiguen sobre la contaminaci贸 de l’aigua causada pels purins, les possibles solucions biotecnol貌giques, les implicacions ecol貌giques i l’煤s de transg猫nics.

Enlla莽 al recurs

Tags: , ,


Contaminaci贸 a l鈥橢bre

En catal脿. WebQuest realitzada per Jordi Niub贸, professor de Ci猫ncies Naturals de l’IES Mare de D茅u de la Candelera de L’Ametlla de Mar. Est脿 dirigida a l’alumnat del 1r i 2n cicle d’ESO, tot i que tamb茅 podria dirigir-se, amb algunes ampliacions, a alumnat de primer i segon de Batxillerat. Proposa una investigaci贸 al voltant dels conflictes ocasionats per la contaminaci贸 del riu Ebre.

Enlla莽 al recurs

Tags: , ,


Un mapa de l’impacte hum脿 en els oceans

Enlla莽 al recurs
Autoria: National Center for Ecological Analysis and Synthesis (NCEAS)
Any: 2015
Etapa: ESO, Batxillerat
Idioma: Angl猫s
Confeccionat per un equip de cient铆fics dels EUA, 茅s el primer mapamundi que reflecteix l’impacte de l’activitat humana en els oceans del planeta. En concret, mostra l’evoluci贸 acumulada global d’aquest impacte des de l’any 2008 al 2013. L’objectiu de l’NCEAS (Universitat de Calif貌rnia) 茅s que els resultats ajudin a avaluar l’efic脿cia de les accions de gesti贸 i conservaci贸 dutes a terme en el passat i gui茂n els esfor莽os de gesti贸 del futur.

Tags: ,


Projecte Rius

En catal脿 i gallec. El Projecte Rius 茅s una iniciativa de l’Associaci贸 H脿bitats que t茅 com a objectiu principal estimular la participaci贸 activa de la societat en la conservaci贸 i millora dels rius. Permet con猫ixer com s贸n i com funcionen els nostres rius, aix铆 com els problemes que pateixen i qu猫 podem fer per millorar-los. Ofereix activitats.

Enlla莽 al recurs

Tags: , , , ,


1 de 1

 

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework