• Etapes i mat猫ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 2

World Resources Institute鈥檚 Data

31/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: World Resources Institute (WRI)
Tipologia de dades: Qualitatives
Naturalesa de la font: Secund脿ria

Les plataformes de dades del WRI permeten als usuaris supervisar el canvi forestal en temps gaireb茅 real, fer un seguiment dels impulsors del canvi clim脿tic, entendre els drets a la terra de les comunitats ind铆genes, analitzar els riscos de l’aigua a tot el m贸n, examinar els problemes ambientals globals

Tags: , , , ,


UNSD Environmental Indicators

27/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: Divisi贸 d’Estad铆stica de les Nacions Unides (UNSD)
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secund脿ria
Estad铆stiques ambientals globals sobre 10 temes (Aire i Clima, Biodiversitat, Energia i Minerals, Boscos, Governan莽a, Recursos h铆drics interiors, Terra i Agricultura, 脌rees marines i costaneres, Desastres naturals, Residus) a partir de diverses fonts de dades.

Tags: , , , , ,


Climate Action Tracker

26/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: NewClimate Institute i Climate Analytics
An脿lisi cient铆fica independent produ茂da per dues organitzacions de recerca que, des del 2009, quantifiquen i avaluen les pol铆tiques i accions de mitigaci贸 del canvi clim脿tic dels governs en relaci贸 a l’objectiu globalment establert a l’Acord de Par铆s

Tags:


Climate Change Performance Index

25/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: Germanwatch

L’铆ndex de rendiment del canvi clim脿tic (CCPI) 茅s una eina de seguiment del rendiment de la protecci贸 clim脿tica d’una seixantena de pa茂sos i de la UE amb l’objectiu d’augmentar la transpar猫ncia en la pol铆tica clim脿tica internacional i comparar els esfor莽os i el progr茅s de protecci贸 del clima entre pa茂sos.

Tags:


Joint Research Centre Data Catalogue

18/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: Joint Research Centre (JRC), Comissi贸 Europea

Cat脿leg de dades produ茂t pel Joint Research Centre, el servei cient铆fic intern de la Comissi贸 Europea. Organitza el seu contingut en col路leccions de conjunts de dades sobre agricultura i seguretat aliment脿ria, medi ambient i canvi clim脿tic, salut i protecci贸 del consumidor…

Tags:


European Environment Agency data and maps

Enlla莽 al recurs
Autoria: Ag猫ncia Europea del Medi Ambient (AEMA)

Visualitzacions de dades sobre la tend猫ncia o l鈥檈stat de diversos fen貌mens vinculats al medi ambient europeu: agricultura, contaminaci贸 de l’aire, biodiversitat – ecosistemes, mitigaci贸 del canvi clim脿tic, medi ambient i salut, 煤s del s貌l… Inclou infografies, dades i mapes de car脿cter interactiu, i mapes i gr脿fics est脿tics.

Tags: , , ,


European Environment Agency datasets

Enlla莽 al recurs
Autoria: Ag猫ncia Europea del Medi Ambient (AEMA)

Bases de dades descarregables sobre el medi ambient europeu, que analitzen la tend猫ncia o l’estat de diversos fen貌mens: agricultura, contaminaci贸 de l’aire, biodiversitat – ecosistemes, mitigaci贸 del canvi clim脿tic, medi ambient i salut, 煤s del s貌l…

Tags: , , ,


European Environment Agency indicators

13/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: Ag猫ncia Europea del Medi Ambient (AEMA)
Estad铆stiques que informen sobre la tend猫ncia o l’estat de diversos fen貌mens (agricultura, contaminaci贸, biodiversitat, canvi clim脿tic, medi ambient i salut, 煤s del s貌l…). Especifiquen si s’estan complint els objectius pol铆tics associats i, quan no 茅s aix铆, en discuteixen els motius.

Tags: , , ,


World Environment Situation Room

12/01/2022

Enlla莽 al recurs
Autoria: Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA)

La World Environment Situation Room (Sala de Situaci贸 Ambiental Mundial) inclou informaci贸 georeferenciada, de teledetecci贸 i d鈥檕bservaci贸 de la Terra – integrada amb estad铆stiques i dades – sobre la dimensi贸 ambiental del desenvolupament sostenible.

Tags: , , ,


Climate Change and Human Health Literature Portal

01/10/2021

Enlla莽 al recurs
Autoria: National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS)
Any: Des de 2007

Base de dades bibliogr脿fica de recerques globals i literatura cient铆fica (biom猫dica, ecol貌gica i geof铆sica) sobre les implicacions del canvi clim脿tic en la salut humana. Inclou revistes i informes de tot el m贸n (en angl猫s).

Tags:


1 de 2

 

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework