• Etapes i matèries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 2

World Resources Institute’s Data

31/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: World Resources Institute (WRI)
Tipologia de dades: Qualitatives
Naturalesa de la font: Secundària

Les plataformes de dades del WRI permeten als usuaris supervisar el canvi forestal en temps gairebé real, fer un seguiment dels impulsors del canvi climàtic, entendre els drets a la terra de les comunitats indígenes, analitzar els riscos de l’aigua a tot el món, examinar els problemes ambientals globals

Tags: , , , ,


UNSD Environmental Indicators

27/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Divisió d’Estadística de les Nacions Unides (UNSD)
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secundària
Estadístiques ambientals globals sobre 10 temes (Aire i Clima, Biodiversitat, Energia i Minerals, Boscos, Governança, Recursos hídrics interiors, Terra i Agricultura, Àrees marines i costaneres, Desastres naturals, Residus) a partir de diverses fonts de dades.

Tags: , , , , ,


Climate Action Tracker

26/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: NewClimate Institute i Climate Analytics
Anàlisi científica independent produïda per dues organitzacions de recerca que, des del 2009, quantifiquen i avaluen les polítiques i accions de mitigació del canvi climàtic dels governs en relació a l’objectiu globalment establert a l’Acord de París

Tags:


Climate Change Performance Index

25/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Germanwatch

L’índex de rendiment del canvi climàtic (CCPI) és una eina de seguiment del rendiment de la protecció climàtica d’una seixantena de països i de la UE amb l’objectiu d’augmentar la transparència en la política climàtica internacional i comparar els esforços i el progrés de protecció del clima entre països.

Tags:


Joint Research Centre Data Catalogue

18/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Joint Research Centre (JRC), Comissió Europea

Catàleg de dades produït pel Joint Research Centre, el servei científic intern de la Comissió Europea. Organitza el seu contingut en col·leccions de conjunts de dades sobre agricultura i seguretat alimentària, medi ambient i canvi climàtic, salut i protecció del consumidor…

Tags:


European Environment Agency data and maps

Enllaç al recurs
Autoria: Agència Europea del Medi Ambient (AEMA)

Visualitzacions de dades sobre la tendència o l’estat de diversos fenòmens vinculats al medi ambient europeu: agricultura, contaminació de l’aire, biodiversitat – ecosistemes, mitigació del canvi climàtic, medi ambient i salut, ús del sòl… Inclou infografies, dades i mapes de caràcter interactiu, i mapes i gràfics estàtics.

Tags: , , ,


European Environment Agency datasets

Enllaç al recurs
Autoria: Agència Europea del Medi Ambient (AEMA)

Bases de dades descarregables sobre el medi ambient europeu, que analitzen la tendència o l’estat de diversos fenòmens: agricultura, contaminació de l’aire, biodiversitat – ecosistemes, mitigació del canvi climàtic, medi ambient i salut, ús del sòl…

Tags: , , ,


European Environment Agency indicators

13/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Agència Europea del Medi Ambient (AEMA)
Estadístiques que informen sobre la tendència o l’estat de diversos fenòmens (agricultura, contaminació, biodiversitat, canvi climàtic, medi ambient i salut, ús del sòl…). Especifiquen si s’estan complint els objectius polítics associats i, quan no és així, en discuteixen els motius.

Tags: , , ,


World Environment Situation Room

12/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA)

La World Environment Situation Room (Sala de Situació Ambiental Mundial) inclou informació georeferenciada, de teledetecció i d’observació de la Terra – integrada amb estadístiques i dades – sobre la dimensió ambiental del desenvolupament sostenible.

Tags: , , ,


Climate Change and Human Health Literature Portal

01/10/2021

Enllaç al recurs
Autoria: National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS)
Any: Des de 2007

Base de dades bibliogràfica de recerques globals i literatura científica (biomèdica, ecològica i geofísica) sobre les implicacions del canvi climàtic en la salut humana. Inclou revistes i informes de tot el món (en anglès).

Tags:


1 de 2

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework