• Etapes i matèries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Universal Human Rights Index (UHRI)

26/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Oficina de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans
L’UHRI permet explorar les observacions i recomanacions de drets humans emeses per tres pilars clau del sistema de vigilància dels drets humans de les Nacions Unides: els Treaty Bodies, establerts en virtut dels tractats internacionals de drets humans; els Special Procedures, i l’Universal Periodic Review (UPR) del Consell de Drets Humans.

Tags:


Global Organized Crime Index

Enllaç al recurs
Autoria: Global Initiative against Transnational Organized Crime,
Eina que mesura els nivells de crim organitzat de cada país i n’avalua la resiliència a la delinqüència organitzada. Parteix de l’Índex de Crim Organitzat a l’Àfrica de l’ENACT (programa de l’Institut d’Estudis de Seguretat i la INTERPOL, finançat per la UE i el govern noruec).

Tags: , ,


Global Assassinations Monitor

Enllaç al recurs
Autoria: Global Initiative against transnational organized crime
Plataforma que recull casos d’assassinats i intents d’assassinat, entre 2019 i 2020, reportats als mitjans de comunicació. Un mapa ajuda a visualitzar les dades, i també es facilita l’anàlisi de tendències mitjançant filtres de grup objectiu, motiu, mètode, autoria, gènere, resultat, país i data.

Tags: , ,


alerta DH

18/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Grup català d’empresa i drets humans
Dades sobre vulneracions de drets en diferents parts del món per part d’empreses transnacionals que operen a Catalunya i/o presten serveis a alguna administració pública catalana. Es visualitzen en un mapa interactiu.

Tags: ,


1 de 1

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework