• Etapes i matèries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Covid Performance Index

28/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Lowy Institute
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secundària
Mètode: Anàlisi estadística

Interactiu que explora com més d’un centenar de països han gestionat la pandèmia de la COVID-19 en les 43 setmanes posteriors al seu cas confirmat número 100.

Tags: , , ,


How Covid-19 is changing the world: a statistical perspective

27/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Comitè de Coordinació d’Activitats Estadístiques (CCSA) de les Nacions Unides

Informes estadístics sobre com la COVID-19 està afectant diferents aspectes de la vida pública i privada, des de les fluctuacions econòmiques i ambientals fins als ingressos, l’educació, l’ocupació, la violència o els serveis públics. També posen en relleu els efectes per a alguns subgrups de població com les dones i la infància, així com per regions geogràfiques.

Tags: ,


Outbreak.info

18/10/2021

Enllaç al recurs
Autoria: Laboratoris Su, Wu i Andersen de l’organització de recerca biomèdica sense ànim de lucre Scripps Research

Projecte per unificar dades epidemiològiques i genòmiques, recerques publicades i altres recursos sobre la COVID-19 i el SARS-CoV-2, que es presenten en format de visualitzacions interactives, una biblioteca consultable i dades en brut per descarregar.

Tags: ,


COVID Data Tracker

11/10/2021

Enllaç al recurs
Autoria: Centres per al Control i la Prevenció de Malalties del Departament de Salut i Serveis Humans del Govern dels Estats Units

Conjunt de dades sobre COVID-19 als Estats Units, actualitzades diàriament: mapes i gràfics de seguiment de casos, defuncions, tendències…

Tags: ,


Global.health

Enllaç al recurs
Autoria: Investigadors/es d’Oxford, Harvard, Northeastern, el Boston Children’s Hospital, Georgetown, la Universitat de Washington i el Centre Johns Hopkins per a la seguretat sanitària

Dipòsit de dades globals i plataforma de visualització que permet l’accés obert a dades de malalties infeccioses en temps real.

Tags: , ,


Download COVID-19 datasets

Enllaç al recurs
Autoria: Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties (una agència de la Unió Europea)

Conjunts de dades que inclouen informació sobre la vacunació contra la COVID-19 a la UE/EEE, informació sobre les mesures de resposta de cada país, i un informe setmanal sobre la situació epidemiològica de la pandèmia per països, a la UE/EEE i arreu del món. Aquests informes s’afegeixen a un arxiu publicat des del 10 de juliol de 2020.

Tags: ,


The COVID-19 Data Portal

Enllaç al recurs
Autoria: Comissió Europea i EMBL-EBI (Institut Europeu de Bioinformàtica del Laboratori Europeu de Biologia Molecular), juntament amb els estats membres de la UE i socis de recerca com ELIXIR

Portal que reuneix i actualitza constantment els conjunts de dades i eines rellevants sobre COVID-19 enviades a l’EMBL-EBI i altres centres de dades biomèdiques.

Tags: ,


1 de 1