• Etapes i matèries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Data Futures Platform

18/05/2023

Enllaç al recurs
Autoria: PNUD (Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament)
Idioma: Anglès
Plataforma que reuneix dades del sistema de les Nacions Unides i els seus socis per avançar en solucions de desenvolupament integrades en suport de l’Agenda 2030. Inclou conjunts de dades en brut, simuladors i coneixements accionables, que permeten a l’usuari executar la seva pròpia estimació i accedir a anàlisis multidimensionals rellevants. Les dades es poden filtrar per país o per temes: salut, protecció i cohesió social, recuperació econòmica, recuperació verda…

Tags: , , ,


Covid Performance Index

28/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Lowy Institute
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secundària
Mètode: Anàlisi estadística

Interactiu que explora com més d’un centenar de països han gestionat la pandèmia de la COVID-19 en les 43 setmanes posteriors al seu cas confirmat número 100.

Tags: , , ,


UNdata

27/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Divisió d’Estadística de les Nacions Unides (UNSD)
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secundària

Web que permet cercar i descarregar una gran varietat de recursos estadístics compilats per la UNSD i altres agències internacionals.

Tags: , , , , , ,


Knowledge4Policy (K4P)

26/01/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Comissió Europea

Plataforma de la Comissió Europea per a l’elaboració de polítiques públiques basades en l’evidència científica. El seu objectiu és salvar la bretxa entre la ciència i la política, transferint el coneixement científic d’arreu d’Europa als i les responsables polítics i polítiques del continent. Publica coneixement sobre noves tecnologies, canvi climàtic, democràcia, justícia, valors…

Tags: , ,


Global Health Security Index

02/12/2021

Enllaç al recurs
Autoria: Nuclear Threat Initiative (NTI) i Johns Hopkins Center for Health Security (JHU), amb The Economist Intelligence Unit (EIU).

L’Índex de Seguretat Sanitària Global (GHS) és una avaluació i anàlisi comparativa de la seguretat sanitària i les capacitats relacionades en els 195 països que formen els Estats part del Reglament Sanitari Internacional (IHR [2005]).

Tags:


Global.health

11/10/2021

Enllaç al recurs
Autoria: Investigadors/es d’Oxford, Harvard, Northeastern, el Boston Children’s Hospital, Georgetown, la Universitat de Washington i el Centre Johns Hopkins per a la seguretat sanitària

Dipòsit de dades globals i plataforma de visualització que permet l’accés obert a dades de malalties infeccioses en temps real.

Tags: , ,


Indicadores Básicos de la OPS

Enllaç al recurs
Autoria: Organización Panamericana de la Salud (OPS)

Dades més recents sobre prop de 200 indicadors de salut i relacionats amb la salut, des de 1995, per a 49 països i territoris de la Regió de les Amèriques; per exemple, la taxa de mortalitat infantil, la taxa de mortalitat general, els casos de malària…

Tags:


Portal de Datos de Enfermedades No Transmisibles y Salud Mental

Enllaç al recurs
Autoria: Organización Panamericana de la Salud (OPS)

Portal de dades sobre indicadors relatius a malalties no transmissibles (ENT) i salut mental a la Regió de les Amèriques, incloses les pròpies ENT, violència i lesions, factors de risc de les ENT, nutrició i activitat física, salut mental, prevenció i control de l’ús de substàncies, així com discapacitat i rehabilitació.

Tags:


Global Burden of Disease (GBD) data

Enllaç al recurs
Autoria: IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation)

Estimacions globals, regionals, nacionals i, en alguns casos, subnacionals de la càrrega de malalties, lesions i factors de risc. Es poden descarregar de les Visualitzacions de dades GBD i del Global Health Data Exchange (GHDx), un catàleg de dades demogràfiques i de salut del món. El GHDx té una Eina de fonts d’entrada de dades, una Eina de resultats, i una Eina de comparació. GBD disposa d’una secció d'”Infografies i breus“.

Tags:


1 de 1

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework