• Etapes i matèries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Dades de vigilància del Zika a les Amèriques

17/12/2021

Enllaç al recurs
Autoria: Organización Panamericana de la Salud (OPS)
Any: Des de 2015
Recompte de casos de Zika (acumulats i per regió) dels 52 països i territoris de les Amèriques. La detecció d’aquest virus presenta molts reptes, atesa l’alta proporció de persones asimptomàtiques, la manca d’especificitat de la presentació clínica i la complexitat del diagnòstic de laboratori en un context de cocirculació de virus estretament relacionats.

Tags:


ArboNET

Enllaç al recurs
Autoria: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) d’Estats Units
Sistema nacional de vigilància de malalties arbovirals, als Estats Units, administrat pels CDC i els departaments de salut estatals i territorials. Recopila informació sobre casos de malaltia pel virus del Zika, confirmats per laboratori, informats pels estats i territoris dels EUA. En la versió en anglès, inclou un mapa.

Tags:


Arbocat.cat

Enllaç al recurs
Autoria: Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)
Plataforma per a la predicció de brots autòctons d’arbovirus (com ara, el dengue, el chikungunya i el zika), implementada per a Catalunya amb resolució a nivell de municipis. Proporciona simulacions del risc de brots autòctons i les corbes epidèmiques per als escenaris de canvis socioeconòmics i climàtics, tant presents com futurs.

Tags:


1 de 1

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework