• Etapes i mat√®ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 2

Atlas Mundial de la Salud

27/10/2023

Enllaç al recurs
Autoria: Fundaci√≥ d’Educaci√≥ per a la Salut (FUNDADEPS), amb el suport de la Fundaci√≥ AstraZeneca i l’auspici del Ministeri de Sanitat.
Atles que descriu i analitza les condicions de salut en qu√® viuen m√©s de 6.000 milions de persones a gaireb√© 200 pa√Įsos, en base a quatre blocs: determinants socials de la salut (medi ambient, educaci√≥, nivell de renda…), panorama epidemiol√≤gic (de qu√® emmalalteixen i moren les persones), acc√©s a cobertura sanit√†ria (vinculat amb la inversi√≥ p√ļblica i privada de cada pa√≠s), i estils de vida i factors de risc.

Tags:


Informe ecosocial sobre calidad de vida en Espa√Īa

18/10/2023

Enllaç al recurs
Autoria: FUHEM educación + ecosocial
Any: 2023
Idioma: Castellà

Informe que caracteritza el mode de vida a la societat espanyola i les tendències que el travessen per, posteriorment, avaluar les seves contribucions i impactes sobre la qualitat de vida de les persones.

Es parteix de la idea que els trets i tend√®ncies en el mode de vida imperant nom√©s contribuiran a la qualitat de vida de les persones si s√≥n capaces de garantir l’acc√©s als b√©ns necessaris, les relacions significatives i el temps per a l’autonomia personal en un entorn social i natural segur.


World Values Survey (WVS)

25/08/2023

Enllaç al recurs
Autoria: World Values Survey Association

Programa de recerca internacional dedicat a l’estudi cient√≠fic i acad√®mic dels valors socials, pol√≠tics, econ√≤mics, religiosos i culturals de les persones del m√≥n.

Pret√©n avaluar l’impacte de l’estabilitat o el canvi de valors al llarg del temps en el desenvolupament social, pol√≠tic i econ√≤mic dels pa√Įsos i societats.

Tags:


Informes FOESSA

14/03/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Fundaci√≥ FOESSA (Foment d’Estudis Socials i Sociologia Aplicada) – C√†ritas
Informes sobre exclusi√≥ i desenvolupament social, que aporten una descripci√≥ sobre el desenvolupament social a Espanya, l’estructura social, la desigualtat i la pobresa, les relacions socials i la cooperaci√≥ internacional.

Tags: ,


World Inequality Report

04/02/2022

Enllaç al recurs
Autoria: World Inequality Lab
L’Informe Mundial de la Desigualtat presenta dades actualitzades i completes sobre les diferents facetes de la desigualtat a tot el m√≥n: riquesa global, ingressos, g√®nere i desigualtat ecol√≤gica. L’an√†lisi es basa en el treball de diversos anys de m√©s d’un centenar d’investigadors/es d’arreu del m√≥n. Actualment, disponibles les edicions de 2018 i 2022.

Tags:


Informe anual de Migraciones Clim√°ticas

Enllaç al recurs
Autoria: Migraciones Climáticas, una iniciativa de la Fundación Ecología y Desarrollo (ECODES)

Des del 2018 realitzen un informe anual que analitza diferents derivades de les migracions clim√†tiques. La primera edici√≥ va ser “Una aproximaci√≥ al panorama actual”; l’edici√≥ de 2019 va aprofundir en els impactes diferenciats del canvi clim√†tic per a dones i nenes, i l’edici√≥ de 2020 va estudiar el paper del sector privat europeu davant les migracions clim√†tiques.

Tags: ,


IPCC reports

03/02/2022

Enllaç al recurs
Autoria: Grup Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic (IPCC)
Informes d’Avaluaci√≥, que recullen el coneixement sobre el canvi clim√†tic, les seves causes, impactes potencials i vies de resposta; Informes Especials, sobre temes concrets en l’√†mbit, i Informes Metodol√≤gics, amb pautes per elaborar inventaris de gasos d’efecte hivernacle.

Tags:


Informe d’Oxfam Internacional

Enllaç al recurs
Autoria: Oxfam Internacional
Cada mes de gener, Oxfam Internacional publica un informe sobre la desigualtat al m√≥n; no nom√©s sobre la desigualtat en termes de riquesa, sin√≥ sobre m√ļltiples desigualtats en termes de renda, d’acc√©s a serveis socials b√†sics, o a recursos productius; desigualtats entre grups √®tnics, entre homes i dones, o entre zones geogr√†fiques. En l’informe, l’organitzaci√≥ inclou vies i propostes per combatre aquestes desigualtats.

Tags:


World Report

Enllaç al recurs
Autoria: Human Rights Watch

En el seu Informe Mundial, Human Rights Watch examina anualment les pr√†ctiques i tend√®ncies dels drets humans a gaireb√© 100 pa√Įsos on l’organitzaci√≥ treballa.

Tags:


Informe anual d’Amnistia Internacional

Enllaç al recurs
Autoria: Amnistia Internacional
L’Informe anual d’Amnistia Internacional documenta la situaci√≥ dels drets humans en uns 150 pa√Įsos i ofereix una perspectiva global aix√≠ com an√†lisis regionals. Reflecteix els motius de preocupaci√≥ d’Amnistia Internacional i presenta les crides a l’acci√≥ dirigides a governs i altres actors.

Tags:


1 de 2

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework