• Etapes i mat猫ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

Geografia. El bloc de 2n de batxillerat

17/05/2023

Enlla莽 al recurs
Autoria: Josep Maria Bofarull
Etapa: Batxillerat
Idioma: Catal脿
Bloc que recopila continguts de l’assignatura de Geografia de segon de batxillerat. Inclou vocabularis dels principals conceptes de la mat猫ria, fitxes amb procediments 煤tils per treballar la Geografia, diccionaris en l铆nia de termes geogr脿fics i esquemes de la mat猫ria.

Tags: , ,


The Talloires Network

14/02/2017

Enlla莽 al recurs
Autoria: Coalici贸 de 367 universitats de 77 pa茂sos. La seva secretaria es troba a la Facultat Tisch de Vida C铆vica de la Universitat Tufts de Medford, Massachusetts (EUA).
Etapa: Universitat
Idioma: Angl猫s

Tags: ,


Mediterr谩neo

12/01/2014

Programa de R脿dio 3 – RNE. Des del web, pot accedir-se a les seves emissions 铆ntegres des del setembre del 2008. Recomanem la selecci贸 musical. “Si la novel路la pot convertir-se en la hist貌ria privada de les cultures, per qu猫 no comen莽ar a escriure un llibre sonor sobre l’actual cultura mediterr脿nia? Aquest 茅s un viatge a la creaci贸, a la m煤sica i les lletres que ara neixen a una i altra riba de la Mediterr脿nia. A cada programa descobrim les influ猫ncies que uneixen tots els ports en art d’avantguarda, m煤sica, literatura i escena”.

Enlla莽 al recurs

Tags:


Gu铆a de Recursos de Educaci贸n para el Desarrollo

脡s una guia de la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament – Espanya. Vol ser un instrument 煤til i pr脿ctic per a la consulta dels diferents materials i experi猫ncies d’educaci贸 per al desenvolupament que porten a terme les ONGD que pertanyen a la CONGDE amb la finalitat que es coneguin, s’usin i es practiquin per contribuir a una educaci贸 per al canvi.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


Gianni Rodari: el poder de la imaginaci贸n

Article del professor Massimo Pen茅is sobre el mestre poeta de la imaginaci贸 Gianni Rodari, que destaca la seva tasca pedag貌gica a trav茅s de les seves obres per a p煤blic infantil, juvenil i adult. El post s’inclou al seu bloc educacionmusical.es.

Enlla莽 al recurs

Tags:


Centre de recursos per a una educaci贸 transformadora

En catal脿. Es tracta d’una eina desenvolupada per la comissi贸 d’educaci贸 de la Federaci贸 Catalana d’ONGD, a fi de posar a l’abast de les persones interessades els recursos educatius generats per les ONGs. Un cercador permet seleccionar els recursos per t铆tol, tipus de recurs, 脿mbit educatiu (formal, no formal i informal), etapa educativa dels destinataris i tem脿tica.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


Agenda21 escolar

En catal脿. Programa desenvolupat per l’Ajuntament de Barcelona. Ofereix multitud de recursos als centres educatius des d’educaci贸 infantil a educaci贸 d’adults. Inclou un resum actualitzat de recursos educatius sobre l’aigua.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


1 de 1

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework