• Etapes i mat猫ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

1 de 1

The Talloires Network

14/02/2017

Enlla莽 al recurs
Autoria: Coalici贸 de 367 universitats de 77 pa茂sos. La seva secretaria es troba a la Facultat Tisch de Vida C铆vica de la Universitat Tufts de Medford, Massachusetts (EUA).
Etapa: Universitat
Idioma: Angl猫s

Tags: ,


Mediterr谩neo

12/01/2014

Programa de R脿dio 3 – RNE. Des del web, pot accedir-se a les seves emissions 铆ntegres des del setembre del 2008. Recomanem la selecci贸 musical. “Si la novel路la pot convertir-se en la hist貌ria privada de les cultures, per qu猫 no comen莽ar a escriure un llibre sonor sobre l’actual cultura mediterr脿nia? Aquest 茅s un viatge a la creaci贸, a la m煤sica i les lletres que ara neixen a una i altra riba de la Mediterr脿nia. A cada programa descobrim les influ猫ncies que uneixen tots els ports en art d’avantguarda, m煤sica, literatura i escena”.

Enlla莽 al recurs

Tags:


Gu铆a de Recursos de Educaci贸n para el Desarrollo

脡s una guia de la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament – Espanya. Vol ser un instrument 煤til i pr脿ctic per a la consulta dels diferents materials i experi猫ncies d’educaci贸 per al desenvolupament que porten a terme les ONGD que pertanyen a la CONGDE amb la finalitat que es coneguin, s’usin i es practiquin per contribuir a una educaci贸 per al canvi.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


Gianni Rodari: el poder de la imaginaci贸n

Article del professor Massimo Pen茅is sobre el mestre poeta de la imaginaci贸 Gianni Rodari, que destaca la seva tasca pedag貌gica a trav茅s de les seves obres per a p煤blic infantil, juvenil i adult. El post s’inclou al seu bloc educacionmusical.es.

Enlla莽 al recurs

Tags:


Centre de recursos per a una educaci贸 transformadora

En catal脿. Es tracta d’una eina desenvolupada per la comissi贸 d’educaci贸 de la Federaci贸 Catalana d’ONGD, a fi de posar a l’abast de les persones interessades els recursos educatius generats per les ONGs. Un cercador permet seleccionar els recursos per t铆tol, tipus de recurs, 脿mbit educatiu (formal, no formal i informal), etapa educativa dels destinataris i tem脿tica.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


Blog de Jos茅 Luis Castillo

L’autor 茅s professor de Biologia i Geologia a l’IES Celia Vi帽as, d’Almeria. Al seu bloc pot accedir-se a articles divulgatius sobre els temes tractats en aquestes mat猫ries, que li permeten recopilar idees i recursos que va trobant, i que comparteix amb el seu alumnat.

Enlla莽 al recurs

Tags:


Agenda21 escolar

En catal脿. Programa desenvolupat per l’Ajuntament de Barcelona. Ofereix multitud de recursos als centres educatius des d’educaci贸 infantil a educaci贸 d’adults. Inclou un resum actualitzat de recursos educatius sobre l’aigua.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


1 de 1

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework