• Etapes i mat猫ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

2 de 4

ALBOAN

24/02/2016

Enlla莽 al recurs

El centre de recursos d’ALBOAN (ONG de cooperaci贸 internacional dels jesu茂tes a Euskadi i Navarra) 茅s un espai on consultar diferents materials i recursos fonamentalment did脿ctics, per a l’educaci贸 en solidaritat, procedents tant d’organitzacions socials espanyoles, com de les organitzacions amb qu猫 l’entitat treballa en altres pa茂sos del m贸n.

Tags:


Entreculturas

23/02/2016

Acc茅s al web
Idioma:聽Castell脿

En col路laboraci贸 amb comunitats educatives d’Espanya, Am猫rica Llatina i 脌frica, Entreculturas promou projectes i ofereix recursos que impulsen una educaci贸 transformadora per a la ciutadania global. Segons l’ONG, “l’educaci贸 ens permet entendre el m贸n i comprometre’ns amb la solidaritat i la just铆cia”.

Tags: ,


Hegoa

Enlla莽 al recurs
Institut d’Estudis sobre Desenvolupament i Cooperaci贸 Internacional de la Universitat del Pa铆s Basc que considera l’Educaci贸 per al Desenvolupament (ED) com una estrat猫gia imprescindible per a la transformaci贸 social.

Tags: ,


La Lli莽贸 M茅s Gran del M贸n

09/09/2015

The Global GoalsEnlla莽 al recurs
17 objectius per aconseguir 3 fites en els propers 15 anys. Aquestes s贸n les xifres dels聽Objectius Globals per al Desenvolupament Sostenible, una campanya a qu猫 193 l铆ders mundials s’adheriran el 25 de setembre del 2015 en el marc de la Cimera de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Tags: , , ,


EducaRueca

12/01/2014

En castell脿. Web en construcci贸 permanent que ofereix materials que faciliten el treball de preparar la classe de tutoria. Les diferents propostes i din脿miques s’emmarquen en el m猫tode socioafectiu (Grasa, 1988) perqu猫 es considera que 茅s el marc de treball que permet presentar, de manera integrada, els diferents elements implicats en el desenvolupament d’una educaci贸 integral de la conviv猫ncia.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


Edu365 鈥 Acollida

En catal脿. Recursos per a l’acollida de l’alumnat nouvingut. Dins d’aquest portal catal脿 d’educaci贸, es troba la p脿gina d’acollida amb materials que poden ser 煤tils per a l’ensenyament/aprenentatge de la llengua catalana.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


Edu3.cat

En catal脿. Portal educatiu audiovisual que posa a l’abast de tothom produccions educatives de Televisi贸 de Catalunya, Catalunya R脿dio i el Departament d’Educaci贸. El material 茅s obert a tothom, per貌 en el cas del professorat t茅 un sistema d’identificaci贸 que els permet descarregar v铆deos i 脿udios per poder utilitzar-los a classe en qualsevol moment.

Enlla莽 al recurs

Tags:


EACNUR

En castell脿. L’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats a Espanya elabora materials i recursos per a l’educaci贸 sobre la q眉esti贸 dels refugiats. Entre d’altres, es pot accedir a biografies de refugiats il路lustres, galeria fotogr脿fica, guies did脿ctiques, aix铆 com informaci贸 sobre els tallers i materials did脿ctics que ofereixen.

Enlla莽 al recurs

Tags: , ,


Wikimedia Commons

En castell脿, gallec i altres. Aquest espai 茅s un dip貌sit compartit per tots els projectes vinculats a Wikimedia (wikipedia espanyola, anglesa, etc.) on es troben fotografies, gr脿fics, animacions, 脿udios, v铆deos… que poden utilitzar-se lliurement respectant algunes condicions: citar font, autor, etc.

Enlla莽 al recurs


Web dels Drets de la Inf脿ncia

En catal脿. La Regidora de Dona i Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona edita aquest espai web per a l’educaci贸 en drets humans dels nens i nenes. Inclou materials did脿ctics, jocs, agenda d’activitats a Barcelona, calendari de dies internacionals, etc.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


2 de 4

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework