• Etapes i mat猫ries

  • Tipus de recurs

  • Aprenentatges

2 de 6

Personas que se mueven

30/08/2017

Enlla莽 al recurs
Autoria: Metges del M贸n
Any: 2017
Etapa: ESO, batxillerat, universitat i EPA
Idioma: Castell脿

Campanya de sensibilitzaci贸, educaci贸 i incid猫ncia pol铆tica de Metges del M贸n en qu猫 s’ha documentat la hist貌ria de desenes de “Persones que es mouen” per visibilitzar les fortaleses, lluites i conquestes de les persones migrants, refugiades i defensores de drets humans en un context de vulneraci贸 de drets fonamentals dins de les fronteres europees i espanyoles.

Tags: , ,


The Numbers

01/02/2017

Enlla莽 al recurs
Autoria: The Smart CSOs Lab
Any: 2016
Etapa: Secund脿ria i Batxillerat

Tags: , ,


驴Qu茅 har铆as si vieras a una ni帽a de 6 a帽os sola en la calle?

12/07/2016

Enlla莽 al recurs
Autoria: UNICEF
Idioma: Subt铆tols en castell脿
UNICEF fa aquest experiment en v铆deo per enfrontar als espectadors als seus propis prejudicis i per recordar que tots els infants mereixen una oportunitat.

Tags: , ,


Si fuera una persona refugiada 驴como seria mi vida?

09/05/2016

Enlla莽 al recurs
Autoria:聽Amnistia Internacional
Etapa:聽Principalment secund脿ria i batxillerat. Possible amb adaptaci贸 per a 3r cicle de prim脿ria.
Idioma: Castell脿

En format PDF. Propostes d鈥檃ctivitats per a realitzar a l鈥檃ula de manera col路laborativa. Estan pensades聽per a empatitzar i entendre millor la situaci贸 en qu猫 es troben les persones refugiades.

Inclou la proposta del v铆deo “Cuando T脷 no existes“.

Tags: , , , , ,


Aix貌 茅s EpD

03/09/2015

Aixo es EpDEnlla莽 al recurs

Proposta did脿ctica d’Educaci贸 per al Desenvolupament amb聽qu猫 Quepo 路 v铆deo socialpresenta聽un conjunt de seq眉猫ncies audiovisuals sobre drets humans i tem脿tiques vinculades que poden donar lloc a diversos treballs d’investigaci贸. Les seq眉猫ncies es complementen amb聽continguts te貌rics i propostes did脿ctiques.

Tags: ,


La educaci贸n prohibida

31/01/2014

educacionprohibidaEnlla莽 al recurs
La Educaci贸n Prohibida 茅s una pel路l铆cula documental que es proposa q眉estionar les l貌giques de l’escolaritzaci贸 moderna i la forma d’entendre l’educaci贸, visibilitzant experi猫ncies educatives diferents, no convencionals, que plantegen la necessitat d’un nou paradigma educatiu.

La Educaci贸n Prohibida 茅s un projecte realitzat per joves que van partir des de la visi贸 del qui aprenen i es van embarcar en una investigaci贸 que cobreix 8 pa茂sos realitzant entrevistes a m茅s de 90 educadors de propostes educatives alternatives. La pel路l铆cula va ser finan莽ada col路lectivament gr脿cies a centenars de coproductors i t茅 llic猫ncies lliures que permeten i encoratgen la seva c貌pia i reproducci贸.

Tags: ,


Recursos audiovisuales en Educaci贸n para la transformaci贸n social

23/01/2014

audiovisuales_masterEnlla莽 al recurs

Recopilaci贸 de recursos audiovisuals disponibles en internet, elaborada pels estudiants del M脿ster de la UB “Educaci贸n, globalizaci贸n y transformaci贸n social” a finals de 2013.

Tags: , , , , , , , , ,


Edu3.cat

12/01/2014

En catal脿. Portal educatiu audiovisual que posa a l’abast de tothom produccions educatives de Televisi贸 de Catalunya, Catalunya R脿dio i el Departament d’Educaci贸. El material 茅s obert a tothom, per貌 en el cas del professorat t茅 un sistema d’identificaci贸 que els permet descarregar v铆deos i 脿udios per poder utilitzar-los a classe en qualsevol moment.

Enlla莽 al recurs

Tags:


驴El sue帽o imposible?

Film d’animaci贸 realitzat per Kratky Films (Praga) en col路laboraci贸 amb Nacions Unides. El curt est脿 basat en un conte original de Tina Jorgenson i permet reflexionar sobre el desigual repartiment de tasques dom猫stiques. Resulta 煤til per a abordar la coresponsabilitat a la llar i revisar estereotips i rols tradicionalment assumits per q眉estions de g猫nere, basats en valors patriarcals.

Enlla莽 al recurs

Tags: , ,


Los amos del mundo

Primer cap铆tol de la s猫rie “Veus contra la globalitzaci贸” de TVE. Analitza el poder real dels pol铆tics i la possibilitat d’un altre m贸n m茅s just. En aquest documental s’ha utilitzat material de “La Presa”, que retrata el moviment de f脿briques recuperades i autogestionades pels seus treballadors a l’Argentina, i de “Mem貌ries del saqueig” (1976-2001) en el qual es mostra la decad猫ncia econ貌mica, social, pol铆tica i cultural del pa铆s.

Enlla莽 al recurs

Tags: ,


2 de 6

 

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework